REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Visiems garsiai ir pašnibždomis kalbant apie Deivydo Zvonkaus ir jo draugės Katažinos Nemyčko vestuves, pora ėmė ir surengė vienas, tiesa – netikras. Bet fotosesija vestuvių parodos reklamai tik dar labiau pakurstė visų fantaziją. Taip pat ir pačių įsimylėjėlių.

Visiems garsiai ir pašnibždomis kalbant apie Deivydo Zvonkaus ir jo draugės Katažinos Nemyčko vestuves, pora ėmė ir surengė vienas, tiesa – netikras. Bet fotosesija vestuvių parodos reklamai tik dar labiau pakurstė visų fantaziją. Taip pat ir pačių įsimylėjėlių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šventinės parodos „Mūsų Vestuvės!“ reklamoje Deivydas ir Katažina tapo Jamesu Bondu bei jo seksualiąja partnere Halle Berry. Nuo šiandien visame Vilniuje šviesiančiose didžiulėse nuotraukose saldžioji porelė linksmai šypsosis pasipuošę vestuviniais apdarais.

REKLAMA

Jaunikis rimtas, bet ateities neplanuoja

– Ar sunku buvo įsijausti į Jameso Bondo vaidmenį?

– Visiškai nesunku, nes įsijausti į nieką nereikėjo – aš tiesiog buvau savimi. Tose nuotraukose ne Jamesas Bondas, o Deivydas Zvonkus, – portalui Balsas.lt sakė kompozitorius ir dainininkas.

– Kokios mintys kilo pozuojant? Ar pagalvojote apie savo vestuves su Katažina? Ar jau planuojate?

– Neplanuoju, nes esu iš tokių žmonių, kurie nelinkę planuoti. Kaip gyvenimas duos. Pagyvensime, pamatysime.

REKLAMA
REKLAMA

Į klausimą, ar pats jaučia, kad Katažina yra TAS žmogus, su kuriuo norėtų kurti šeimą, dainininkas atsakė trumpai ir tvirtai: „Žinoma.“

Prietarais netiki, o vestuvės tikrai bus!

Deivydo draugė Katažina kalbesnė – ji prisipažino, kad fotografuotis buvo nuostabu.

„Labai patiko vilkėti vestuvinę suknelę, dirbti su profesionaliu fotografu. Gal aš toks žmogus – man patinka ką nors nauja išbandyti, esu naujovių mėgėja, – sakė moteris. – Nuotaika buvo žiauriai gera, nes mes abu mėgstam pašmaikštauti, pajuokauti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Katažina sako, kad jokio priešvestuvinio nusiteikimo nebuvo. Viskas tebuvo linksmas žaidimas.

„Pasifotografavom linksmai ir tiek. Neapsunkinam sau gyvenimo ir nieko nesureikšminam, o žmonėms svarbu kuo daugiau kalbėti – na, tegu kalba. Mums ne tai svarbiausia“, – sako ji.

„O kaip gi prietarai? Juk nevalia vilktis vestuvinės suknelės šiaip sau – paskui nebeištekėsi!“, – klausiame jos.

„Oi ne, netikiu absoliučiai jokiais prietarais. Nei juodais katinais, kuriems perbėgus gatvę bus viskas blogai, nei panašiais posakiais. Netikiu tokiais dalykais, taip kad tokie prietarai man neturi jokios reikšmės.“

REKLAMA

Paklausta, ar neplanuoja savo vestuvių artimiausiu metu, Katažina buvo atvira, bet šiokį tokį paslapties šydą paliko. Ji kaip ir jos širdies draugas prisipažino nieko neplanuojanti toli į ateitį ir viskas bus taip, kaip duos Dievas. Tačiau moteris tvirtai pareiškė: vestuvės bus, tik nežinia, kada.

„Kaip gyvenimas susiklostys – galbūt ir artimiausiu metu, galbūt kažkada. Aš tikrai tuo tikiu ir noriu, aišku. O gyvenimas parodys. Nenoriu nieko spėlioti ir laukti, kol bus kažkoks ženklas. Kiek kartų aš per savo gyvenimą buvau pagavusi puokštę per vestuves – ir nieko “, – portalui Balsas.lt sakė Katažina.

REKLAMA

Ar D. Zvonkus tikrai tas vienintelis?

„Be abejo! Jei nematai kažkokios ateities su tuo žmogumi, ar verta iš vis prasidėti? Nes amžius nebe tas, kai gali tiesiog smagiai leisti laiką ir nueiti į diskoteką.“

Katažina liko tiesiog sužavėta fotosesijos metu vilkėta suknele. Moteris sako, kad su ja nė nedvejodama žengtų prie altoriaus.

„Kai matavausi, visos viena už kitą buvo gražesnės. Bet kai apsivilkau šią – buvo viskas. Net pasakiau pajuokaudama, kad noriu vestuvių. Vien dėl to, kad tokia graži suknelė“, – juokiasi moteris.

„Man apskritai labai svarbu gražūs rūbai, tobulas makiažas, kaip jautiesi pati. Tada ir nuotaikos kitos, ir nuotraukos tikros, nesuvaidintos. Pati nustebau – ir fotografas pagyrė, kad su mumis labai lengva ir smagu dirbti. Viską atlikome per dvigubai trumpesnį laiką nei buvo planuota. Ir tik todėl, kad išties buvo linksma“, – džiaugėsi D. Zvonkaus mylimoji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų