REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš ateinantį šeštadienį vyksiančią sunkaus svorio bokso dvikovą su pasaulio čempiono titulą pagal WBC versiją ginančiu 40 metų Vitalijumi Kličko Miuncheno Olimpinėje arenoje britas Dereckas Chisora negailėjo karčių žodžių tiek varžovui, tiek jo broliui, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

„Vitalijus ir Vladimiras nužudė sportą, kurį taip myliu. Žmonėms jau iki gyvo kaulo jie įkyrėjo, jie – nuobodūs. Atėjo laikas naujam karaliui“, – bild.de tvirtino 28 metų britas. Anot jo, brolių Kličko dominavimas šiame sporte daro žalą boksui.

REKLAMA

„Pusė Europos serga už mane, Amerika ir Afrika taip pat mano pusėje. Galbūt Kinijoje apie mane ir negirdėjo, tačiau tai pasikeis, kai įspirsiu Vitalijui į užpakalį“, – žodžių nesirinko D. Chisora. Negana to, boksininkas jaučiasi, kad jam pažadėta šioje žemėje kažkas daugiau.

„Esu tikras šviesulys. Žmonės, kurie apie boksą iki šiol nekalbėjo, pradės tai daryti nuo vasario 18 dienos, nes būsimoji dvikova bus labai įdomi, – kalbėjo jis. – Niekuomet dar nebuvau taip atsipalaidavęs, kaip prieš šią dvikovą. Stengiamės, kad treniruotės teiktų malonumą. Juodą darbą visuomet atlieku su šypsena. Vitalijus nesišypsos, kai ateis kovos laikas. Abu broliai geri kovotojai, tačiau jie iki šiol nė karto nesiboksavo su kažkuo, panašiu į mane.“

REKLAMA
REKLAMA

D. Chisora pasijuokė iš to, kad Vitalijaus mintys sukasi ir apie galimą dvikovą su Davidu Haye vasarą: „Jeigu jis mane nuvertina ir kalba apie kovą su Haye, tuomet jis nebus gerai pasirengęs. Man visos tos kalbos bereikšmės. Įveiksiu Kličko, tuomet toji dvikova neįvyks.“

Visos brito garsios kalbos ir grasinimai turi nedaug pagrindo – Zimbabvėje gimęs boksininkas iš trijų savo profesionalių kovų dvejas pralaimėjo. Praėjusių metų liepą jis pralaimėjo savo tautiečiui Tysonui Fury, o lapkritį – taškais nusileido suomiui Robertui Heleniusui.

V. Kličko ir D. Chisora (nuotr. SCANPIX)V. Kličko ir D. Chisora (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų