REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 21d. Vilniaus kolegijos Menų fakultete vyks brito, Česterio Universiteto profesoriaus dr.Allan Owens praktinis seminaras, skirtas plėsti teatro pedagogikos, suaugusiųjų švietimo, asmeninės saviugdos bei kūrybiškumo ugdymo galimybes panaudojant proceso dramos metodus.

REKLAMA
REKLAMA

Proceso drama – tai vienas iš teatrinių metodų, kai žiūrovai ne tik įtraukiami, bet ir tampa pagrindiniais dramos plėtotojais, pagrindiniais veikėjais.

REKLAMA

Dr. Allan Owens yra D.Britanijos Karališkosios menų bendruomenės „Fellow of the Royal Society of Arts“ narys. Profesorius 2003-iais metais apdovanotas nacionaline Jungtinės karalystės premija.

„Džiaugiamės, kad pasaulyje pripažintas taikomųjų teatro metodų autorius ir profesionalas savo žiniomis ir talentu dalinsis su Vilniaus kolegijos Menų fakulteto akademine bendruomene. Seminaro lektoriaus dr. Allan Owens sėkminga patirtis sprendžiant nūdienos sociumo, tarpkultūrinius konfliktus, tarpininkavimo ir eksperto patirtis tokiuose „karštuose taškuose“ kaip Palestina tiesiog pribloškia", - teigė Menų fakulteto prodekanė Jūratė Cravetto.

REKLAMA
REKLAMA

Proceso dramos virtuozas moko ir konsultuoja tarptautiniuose projektuose Austrijoje, JAV, Kroatijoje, Čekijoje, Suomijoje, Graikijoje, Italijoje, Jordanijoje, Kinijoje, Japonijoje, Palestinoje, Portugalijoje, Ispanijoje, Švedijoje.

„Man yra įdomiausia per dramos procesą sukurti erdves tiek vidiniam, tiek išoriniam dialogui tarp skirtingų disciplinų ir kultūrų“ – teigia A.Owens.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų