REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ledo ritulio klubas „Baltica“ išvykoje rezultatu 3:6( 1:4; 2:2; 0:0) nusileido Maskvos „Zelenograd“ ekipai, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinę reguliaraus sezono susitikimų seriją Vilniaus ledo ritulio klubo „Baltica“ pradėjo išvykoje. Po parą trukusios kelionės autobusu ledo ritulininkai stojo į kovą su savo sudėtį sustiprinusia “Zelenograd" ekipa.  Pirmasis kėlinys buvo pralaimėtas 3 įvarčių skirtumu ir tai lėmė tolimesnę įvykių eigą. Reikėjo ne tik pasivyti varžovus, bet ir nepraleisti daugiau įvarčių į savo vartus.

REKLAMA

„ Labai blogai pradėjome pirmąjį kėlinį. Nesėkmingai sužaidė vartininkas, praleidęs net keturis įvarčius. Taip pat ir aikštės žaidėjai padarė daug klaidų. Antrasis kėlinys buvo geresnis, buvo pakankamai progų pasivyti varžovus. Dvi puikias galimybes pelnyti įvarčius turėjome, kuomet rezultatas buvo 4:2, bet nepavyko įmušti į beveik tuščius vartus. Trečiajame kėlinyje situacija stabilizavosi, tačiau kovojant su stipriu varžovu panaikinti tokį įvarčių deficitą yra sunku. Komandos žaidimui galėjo turėti įtakos ir nuovargis, patirtas ilgos kelionės metu.“, – po rungtynių sakė vyriausiasis komandos strategas D. Medvedevas.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus “Baltica" – Maskvos “Zelenograd" 3:6 (1:4; 2:2; 0:0)

Įvarčiai: Rashid Gadzhimuradov (1 min.) 0:1; Dmitrij Popov (2 min.) 1:1; Amiran Kurtanidze (7 min) 1:2; Nikita Rudakov (9 min.) 1:3; Artiom Maslov (17 min.) 1:4; Richo Embrich (21 min.) 2:4; Nikolai Alfiorov (30 min) 2:5; Nikita Rudakov (37 min.) 2:6; Igor Kombachev (39 min.) 3:6.

Kitos rungtynės tarp komandų „Baltica“ ir „Zelenograd“ įvyks vasario 18 ir 19 dienomis. Jūsų dėmesiui pateikiame turnyrinę Vakarų diviziono lentelę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų