REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jis sumuša savo draugę, pabučiuoja varžovą į lūpas ir Mike'o Tysono stiliumi kanda priešininkui į ausį. Būsimasis Vitalijaus Kličko varžovas britas Dereckas Chisora šeštadienį į ringą ketina atsivesti šunį, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

28 metų provokatorius iš Didžiosios Britanijos svaidosi grasinimais prieš dvikovą: „Užsiundysiu savo šunį ant Vitalijaus“. Šeštadienį Miunchene 40 metų ukrainietis V. Kličko gins pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono titulą dvikovoje su „kuoktelėjusiu“ D. Chisora.

REKLAMA

Keturkojis vardu „Žudikas“ – 1500 gramų sverianti Čihuahua. „Kodėl turi boksininkas būtinai turėti milžinišką šunį? Galvoju, kad jeigu tu neturi Čihuahua, tai nesi tikras žmogus. Kai Žudikas loja už durų, atrodo, kad ten būtų ne vienas, o dešimt šunų. Jis įkąs Kličko“, – dienraščiui „Sun“ teigė britas.

D. Chisora nustebino, kai paprašė jam įeinant į areną paleisti muziką iš BBC serialo komedijos „Only Fools and Horses“. Iš pagrindinio personažo šio serialo jis pasiskolino ir kovinį vardą – Del Boy. Tiesa, vokiečių kanalas RTL norėjo kažko „kietesnio“ ir D. Chisora tuomet išsirinko reperio LL Cool J. muziką.

REKLAMA
REKLAMA

Britas skundėsi, kad naktį beveik nesudeda bluosto – jam trukdo statybų triukšmas: „Tai dar vienas Kličko manevras“. Dar keistenybių – boksininkas su čiuožė nuo kalno su gumine padanga ir surengė sniego gniūžčių mūšį. „Pamišęs – neteisingas apibūdinimas, – juokėsi D. Chisora. – Aš tiesiog psichiškai nesveikas.“

V. Kličko atsargiai žiūri į tokias priešininko šėliones – britas vaidina bokso klouną, tačiau ringe itin pavojingas varžovas. „Norėčiau savo nokautų skaičių pratęsti. Pažįstu Chisorą labai gerai, jis – kietas riešutėlis. Tačiau jam nepaliksiu jokių šansų nei manęs pabučiuoti, nei įkąsti.“

TAIP PAT SKAITYKITE:

D. Chisora apie dvikovą su V. Kličko: atėjo laikas naujam karaliui

Pirmoji brolių Kličko bokso dvikova – pokštas

Top 10: įspūdingiausi nokautai per bokso istoriją

TOP 20: garsiausi už grotų sėdėję JAV sportininkai

TOP 10: geriausios pasaulyje moterys kovotojos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų