REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono titulą pagal WBC versiją dvikovoje su britu Derecku Chisora apgynęs 40 metų Vitalijus Kličko jau kitą dieną atsidūrė medikų rankose, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Ukrainos boksininkas dar kovos metu susižeidė kairę ranką ir negalėjo jos valdyti. Tiesa, po tyrimų paaiškėjo, kad trauma nėra sunki.  „Viena sausgyslė lengvai įplyšo ir pažeistas nervas. Todėl negalėjau pakelti rankos, ji manęs neklausė“, – bild.de pasakojo V. Kličko.

REKLAMA

Tiesa, pergalės taškais V. Kličko neužtenka. Jis norėtų skandalistą D. Chisorą ringe dar kartą nubausti: „Norėčiau jį įveikti nokautu. Ši sąskaita dar neapmokėta.“ Dienraščiui „Welt“ V. Kličko teigė: „Mano protas sako, kad man nereikia dar vienos dvikovos su britu, tačiau mano vidinis „aš“ aiškiai sako, kad šį žmogų reikia teisingai nubausti“.

Ar galės tuo pasinaudoti D. Chisora, po pralaimėjimo taip pat pareikalavęs revanšo, kol kas nežinoma. Po muštynių su Davidu Haye Miunchene spaudos konferencijoje jau atsiprašęs boksininkas turėtų sulaukti griežtų sankcijų. Tiek britų bokso taryba, tiek WBC organizacija nori jį diskvalifikuoti mažiausiai vieneriems metams.

REKLAMA
REKLAMA

– Kai vertinate praėjusią kovą? - „Bild“ paklausė V. Kličko.

– Turėjau dvi galimybes. Pasiduoti kaip prieš 12 metų dvikovoje su Chrisu Byrdu. Tuomet buvo trūkusi sausgyslė, skausmas buvo nepakeliamas. Pirmavau tuomet, tačiau turėjau atiduoti pasaulio čempiono diržą kaip sako „lygioje vietoje“. Miunchene nusprendžiau pasinaudoti kita galimybe.

– Kokia?

– Sukąsti dantis ir pabaigti visą reikalą. Būčiau mieliau miręs, nei pralaimėjęs titulą tam išsišokėliui.

– Jums D. Chisora trenkė antausį, brolį Vladimirą apspjovė. Ką jautėte?

– Tą patė, ką ir visi žmonės. Gerai, kad brolis susitvardė. Mačiau, kaip kumščius slėpė kišenėse. Kitaip ringe būtų kilęs nevaldomas chaosas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Chaoso buvo spaudos konferencijoje po kovos?

– Davidas Haye ir D. Chisora tiesiog nesuvaldė nervų.

– Ar dvikovos su D. Haye jau nebebus?

– Nežinau, ar jis išties nori tos kovos. Jis atmetė mūsų gerą pasiūlymą.

– Kada galėsite vėl boksuotis?

– Pagal prognozes, galėčiau surengti dvikovą dar prieš Europos futbolo čempionatą, tačiau apie tai dar norėčiau pakalbėti su savo treneriu Fritzu Sduneku.

– Ką planuojate per artimiausias dienas?

– Skrisiu į Ukrainą ir imsiuos vėl politikos. Kairę ranką reikės prižiūrėti – galėsiu tik po poros savaičių vėl grįžti į treniruočių salę.

Visi D. Chisoros išsišokimai ir savaitgalio Miunchene skandalai:

Skandalingajam D. Chisorai gresia griežtos sankcijos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų