REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Bokso sirgaliai pagaliau sulaukė nuosprendžio skandalu Miunchene daugiau nei prieš savaitę pagarsėjusiam 28 metų britų boksininkui Dereckui Chisorai. WBC bokso organizacija jį diskvalifikavo neribotam laikui, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Niekšišku ir įžūliu elgesiu prieš, per ir po dvikovos dėl pasaulio čempiono vardo su Vitalijumi Kličko išsiskyręs D. Chisora nesugraudino WBC organizacijos savo atsiprašymu.

REKLAMA

WBC organizacijos atstovai kalbėjo apie prasčiausią elgesį profesionalaus boksininko, koks tik yra buvęs. Kokiam laikui bus suspenduotas sportininkas, paaiškės po papildomo svarstymo. D. Chisorai gali būti pritaikyta ir piniginė bauda. 38 tūkst. eurų jam jau kainavo antausis pasaulio čempionui V. Kličko per svėrimo ceremoniją.

WBC organizacija taip pat ketina skirti D. Chisorai antiagresines treniruotes. Tuomet diskvalifikacijos trukmė bus iš naujo svarstoma. Gegužės 14 dieną boksininkas turės stoti prieš Didžiosios Britanijos bokso tarybos drausmės komisiją.

REKLAMA
REKLAMA

Incidentas per svėrimo ceremoniją (nuotr. SCANPIX)Incidentas per svėrimo ceremoniją (nuotr. SCANPIX)

Prieš dvikovą per boksininkų svėrimo ceremoniją D. Chisora trenkė antausį savo būsimam varžovui titulą gynusiam V. Kličko. Ringe britas išpurškė vandenį iš burnos V. Kličko broliui Vladimirui į veidą. Kovą su ukrainiečiu jis pralaimėjo taškais, tačiau atsisakė pasveikinti jį, o per spaudos konferenciją po to susimušė su tautiečiu, nemažiau skandalingu boksininku Davidu Haye. Dėl to jam teko apsilankyti ir Miuncheno policijos skyriuje.

Praėjusią savaitę D. Chisora atsiprašė: „Nesvarbu, ar buvau provokuojamas, ar ne. Mano elgesys buvo visiškai neprofesionalus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TAIP PAT SKAITYKITE:

Skandalingajam D. Chisorai gresia griežtos sankcijos – visa įvykių Miunchene santrauka

Po pralaimėjimo D. Chisora vėl nesuvaldė kumščių spaudos konferencijoje

V. Kličko po pergalės: kaip žmogaus D. Chisoros negerbiu

Dar prieš dvikovą: brito smūgis V. Kličko galva ir antausis

Ar V. Kličko varžovas į ringą atsives šunį?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų