REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britanijos bokso tarybos drausmės komisija (BBBC) iš skandalais apipintų įvykių Miunchene centre atsidūrusio Derecko Chisoros neribotam laikui atėmė licenciją.

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai pranešė britų naujienų agentūra „Reuters“ trečiadienį vakare po to, kai sunkaus svorio boksininkas buvo išklausytas Velso sostinėje Kardife vykusiame drausmės komisijos posėdyje.

REKLAMA

D. Chisoros vadybininkas Frankas Warrenas paaiškino: „Jie atėmė iš jo licenciją. Mes apsvarstysime, ar neprieštarausime šiam sprendimui.“

Britų boksininkas po skandalu virtusių įvykių prieš, per ir po Miunchene vykusios dvikovos su pasaulio čempionu pagal WBC versiją Vitalijumi Kličko jau buvo suspenduotas WBC organizacijos neribotam laikui.

Po pralaimėjimo taškais vyresniajam brolių Kličko spaudos konferencijoje D. Chisora pirmiausiai grasino mirtimi ir susimušė su tautiečiu Davidu Haye. WBC organizacija pareiškė, kad tai prasčiausias elgesio pavyzdys, kokį profesionalus boksininkas yra pademonstravęs per visą istoriją.

REKLAMA
REKLAMA

D. Chisora spjauna vandenį ant Vladimiro Kličko (nuotr. SCANPIX)D. Chisora spjauna vandenį ant Vladimiro Kličko (nuotr. SCANPIX)

Prieš tai D. Chisora per boksininkų svėrimo ceremoniją trenkė V. Kličko riebų antausį, o prieš pat dvikovą ringe išpurškė vandenį tiesiai į Vitalijaus brolio Vladimiro veidą. Tiesa, po skandalingo savaitgalio Miunchene 28 metų britas buvo nepaprastai tylus.

Dar prieš drausmės komisijos posėdį Kardife jis išspaudė vos kelis atgailos žodžius: „Gailiuosiu visko, ką pasakiau ir padariau. Žvelgdamas į tuos įvykius, matau, kad viskas labai komplikuota.“

TAIP PAT SKAITYKITE:

Skandalingajam D. Chisorai gresia griežtos sankcijos – visa įvykių Miunchene santrauka

Incidentas per svėrimo ceremoniją (nuotr. SCANPIX)Incidentas per svėrimo ceremoniją (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų