REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užrakinkite nuteistųjų šaldytuvus, uždarykite blogas, kaip jie teigia, parduotuves ir nebeduokite košės, kuri neva supelijusi. Nuteistųjų už gerus darbus streikas liausis gana greitai – mušti nereikės. Nehumaniška ir neeuropietiška, tad juridiškai atsiimu. Tarkime, kad juokauju.

REKLAMA
REKLAMA

O jei rimtai, tai užvis labiausiai erzina viešojoje erdvėje (ypač interneto komentaruose) pasirodantys riksmai, panašūs į tokį:

REKLAMA

„TAI KAD SĖDI NE MILJONŲ VAGYS O VIŠTŲ,TEISUOLI SUMAUTAS TU.MATYT PATS BIJAI KAD NEPRADĖTŲ SODINTI TIKRŲ VAGIŲ.“

Pirmas visiškai logiškas klausimas yra paprastas – kur ganosi šito komentatoriaus vištos, jei tokias lesina? Jei nelesina, tai kur guli jo smulkūs pinigai arba kompiuteris, kuriuo jis naudojasi tokius vėjus rašydamas? Jei aš jį pasiimsiu, tai juk nebus milijono vagystė? Vadinasi – tik „svieto lyginimas“. Lygiai taip pat, jei kažkas turi du dviračius, o aš nei vieno – kodėl dar nepalyginus? Juk net mūsų scenos žvaigždės filmuojasi banditą ir galvažudį Blindą šlovinančiuose filmuose. Mat anas iš turtingų vogė (iš ubagų nedaug paimsi), tad irgi nusipelno farširuotos lašišos ir tinkamo kiekio pramogų.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, ką bendro su robinhudiškomis idėjomis turi, pavyzdžiui, kišenvagystė viešajame transporte? Ten lyginti, žinoma, lengviau, negu patekus į plutokratų vakarėlė vilonuose ar radisonuose. Investicijų reikia mažiau.  O ir laisvėje kišenvagiai juk kasdien ikrus valgo, kol tik nenusprendžia nubausiti neteisėtai pralobusių?

Protestuojantiems venų „krapštytojams“, svieto lyginimo vardan, siūlau - nacionalizavus iš turtingųjų, perduoti tinkamą kiekį kokybiškų skutimosi peiliukų ir instrukciją, kad venas geriau pjautis išilgai – daugiau garantijų. Sutaupytos ryžių ir perlinės kruopos „Maisto bankui“ pravers. Mat kai kurie ir ten kreipiasi, užuot su plutokratija kovodami per kišenvagystę arba perteklinių vištų nusavinimą. Apie žmogžudžių, pedofilų, žagintojų ir narkotikų platintojų indėlį į lygybę ir už tai patiriamus mitybos nepriteklius – nekalbu. Tegul koks nors Andrius Mamontovas ar jo idėjų brolis kada nors ir juos pašlovins naujoje „Blindiadoje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa - viskam yra viena išlyga... pasitikėjimas teisėsauga ir teismais „šiek tiek“ šlubuoja.Ir, kaip rodo ši situacija, ne veltui. Tad dalies visuomenės užuojauta „blindoms“ - nėra tiek jau labai keista. Nes nėra aišku - ar antrojo vaizdo klipo dainorėliai kartais neturi per daug galių?

p.s. Špyga taukuota..., būčiau pamiršęs.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų