REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 24-ąją, 17.40 val. TV3 sveiko gyvenimo būdo dienoraštyje „Sportuok su žvaigžde“ rimtai treniruosis gausybė Lietuvos žvaigždžių, tarp kurių – dainininkė Evelina Sašenko, kultūristas Dainius Barzinskas, aktorius Leonardas Pobedonoscevas, žurnalistė Rūta Janutienė ir daugybė kitų! Jie kartu su laidos kūrėja Vlada Musvydaite-Baranauskiene ir olimpiniais čempionais – Laura Asadauskaite, Justinu Kinderiu ir Remigija Nazaroviene mokysis, kaip pasiruošti septynkovei ir šiuolaikinei penkiakovei!

REKLAMA
REKLAMA

Dažnai tiesiog Leo vadinamas aktorius sako, kad jo profesija įpareigoja palaikyti gerą fizinę formą – juk scenoje negali vaidinti su nukarusiu pilvu. Leonardas prisipažįsta su sportu draugaujantis nuo pat vaikystės, o paauglystėje kone penkerius metus profesionaliai žaidė lauko tenisą. „Dar ir dabar su draugais nevengiame pamušinėti teniso kamuoliuką“, – sako šypsodamas žinomas aktorius.

REKLAMA

Jis atskleidžia, kad šiuo metu su bendraminčių kompanija intensyviai ruošiasi vienam labai rimtam sportiniam iššūkiui – maratonui Afrikoje, Sieroje Leonėje, kurio metu surinktos lėšos bus skirtos šioje valstybėje skurdžiai gyvenantiems vaikams. Leonardas ir dar penki vyrukai šiam kilniam tikslui savo bėgimą įprasmino pavadinimu – „Running for change“.

„Tikriausiai į tai žiūriu rimtai, nes laidos ‚Sportuok su žvaigžde' filmavimas vyko Estijoje. Aštuonias valandas automobiliu iš Lietuvos keliavome į Taliną, kelias valandas atidirbome sporto manieže, o iškart po treniruotės laukė kelionė atgal į Lietuvą. Tiesa, laidos kūrėjos sugalvojo žaidimą – kas pralaimės paskutiniąją septynkovės užduotį – bėgimą, tas vairuos automobilį atgal į Lietuvą. Spėkite, kas finišo tiesiąją kirto paskutinis... Tačiau įspūdžiai man patiko, džiaugiuosi turėjęs galimybę pasimokyti iš profesionalių sportininkų, kaip tinkamai atlikti tam tikrus sportinius pratimus“, – po laidos filmavimo kalbėjo L. Pobedonoscevas.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorius akcentuoja judėjimo svarbą mūsų gyvenime. Visiems, dažniau liekantiems namie, privengiantiems apsilankyti sporto salėje ar pabėgioti artimiausiame parke, Leonardas slapta tiki, tokia laida ir savanoriški socialiniai projektai, skatinantys aktyvų žmonių gyvenimą, netruks sulaukti vis daugiau bendraminčių!

Jau rytoj laidoje „Sportuok su žvaigžde“ žiūrovai išvys, kaip reikia tinkamai atlikti fizinio apšilimo pratimus, išgirs medikų komentarus, o laidos kulminacija taps dviratininko Gintauto Umaro, dukart olimpinio čempiono, istorija, pamokanti, kaip vyresnio amžiaus žmogus gali numesti net 21 kilogramą.

„Sportuok su žvaigžde“ komanda (nuotr. TV3)„Sportuok su žvaigžde“ komanda (nuotr. TV3)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų