REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmasis Baltijos kanalas žiūrovams pristato didžiulio atgarsio susilaukusį, mistika, magija ir neįtikėtinais žmogaus gebėjimais stebinantį projektą: balandžio 7-ąją, šeštadienį PBK eteryje startuos didžioji pavasario premjera – „Ekstrasensų mūšis. Pasaulių karas“. Ši, ypač populiaraus TV projekto Ukrainoje sukurta versija ypatinga tuo, kad yra tarptautinė ir net vadinama ekstrasensų pasaulio taurės čempionatu.

REKLAMA
REKLAMA

Ekstrasensų kovos prasideda jau šį šeštadienį 18:30 specialia laida „Pasaulių karas. Pradžia“. Šioje laidoje žiūrovai sužinos kaip vyko atranka, kurios metu iš kelių šimtų pretendentų, turinčių magiškų galių ir aiškiaregystės gebėjimų, buvo atrinkti 12 pačių stipriausiųjų iš Europos, Azijos, Afrikos bei Amerikos, kuriems teks kautis dėl geriausiojo titulo. Šou atskleis neįtikėtinas ir mistiškas žmogaus galimybes. Projekte susirungs geriausi įvairių šalių ir kontinentų ekstrasensai. Jie ieškos paslėptų daiktų, bandys išaiškinti nusikaltimus ir net nuspėti ateitį.

REKLAMA

Vėliau, po informacinės laidos „Laikas“, 20:30 PBK eteryje – pirmoji ekstrasensų mūšio laida, kurioje jėgas išbandys šamanai, mediumai, aiškiaregiai, o taip pat tikras vudu magas iš Nigerijos. Didžiausią intrigą kelia aukštas tarptautinis, netgi tarpžemyninis ekstrasensų konkurencijos lygis, tad kova pareikalaus neeilinių sugebėjimų ir ypatingo susitelkimo.

„Mes pakvietėme ekstrasensus iš Didžiosios Britanijos, Amerikos, Vokietijos, Afrikos, Rumunijos, Rusijos, Azerbaidžano, Dagestano – tai labai ryškūs, įspūdingi personažai. Bus tikras ir negailestingas tarptautinis ekstrasensų mūšis“, – sako projekto vadovas Aleksandras Sloboda. „Esu sutikęs daug ekstrasensų visame pasaulyje ir galiu pasakyti, kad šio mūšio ekstrasensai talentingiausi“, – teigia vienas projekto teisėjų – pasaulinio garso magas Uri Gelleris.

REKLAMA
REKLAMA

„Man be galo malonu dalyvauti šiame projekte! Tai didžiausias ir rimčiausias tokio tipo projektas, kito tokio nėra nei Maskvoje, nei kur kitur pasaulyje. Juk tai - tarptautinis mūšis. Neįtikėtina, kad čia susirinko dalyviai iš pačių įvairiausių šalių. Jie skirtingų kultūrų žmonės, tačiau visi be išimties yra fenomenaliai stiprūs“ – įspūdžiais dalijasi dar viena komisijos narė – Dana Borisova.

Kai kurie „Pasaulių karų“ dalyviai jau yra laimėję ekstrasensų mūšius savo šalyse ir dabar nusprendė išbandyti jėgas tarptautiniame lygmenyje. Daugelis jų įveikė milžiniškus atstumus, kad sudalyvautų šiame šou. Azerbaidžano „Ekstrasensų mūšio“ nugalėtojas Kiamranas Samedovas pasakojo: „Pats didžiausias mano pasiekimas yra tai, kad esu tarp pačių stipriausių ekstrasensų, mediumų, šamanų ir aiškiaregių, atrinktų iš šimtų pretendentų. Neabejoju, kad esu stipriausias. Aš ne šiaip sau giriuosi, tiesiog nematau nieko stipresnio už save“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų