REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kad Marcelijus Martinaitis yra neprilygstamas žodžių meistras, Lietuvoje žino visi. Tačiau tuo jo talentai nesibaigia. Jis galėjo tapti sportininku arba žinomu architektu. Tapo...poetu.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau sekmadienio BTV laidos „Gyvenimo spalvos“ pasakojimas ne apie eiles, o apie intriguojantį derinį. Poetas ir rašytojas Marcelijus Martinaitis, pasirodo, jau keliasdešimt metų dailiausiais raštais skutinėja velykinius kiaušinius. Jeigu paprašytume gerbiamą poetą parodyti dailiausius savo margučius, išgirstume, jog jie... dingo.

REKLAMA

Nauju laiku, sekmadieniais 20.20 rodomoje laidoje žiūrovai taip pat turės galimybę pažvelgti į kitą tryliktųjų „Auksinių Svogūnų“ pusę. Šį humoro šventė it duktė palaidūnė grįžo namo į BTV. Būtent šioje televizijoje kadaise idėjos autoriaus A. Valinsko ji buvo pradėta. Turime unikalią galimybę pasižvalgyti po šių metų šventės užkulisius. Bus įdomu!

Trečias pasakojimas – apie fiziką ir energetiką Feliksą Laivį. Tačiau už mokslinius atradimus jam kur kas svarbesnis atrodo tikras gamtos pasaulis.

Apie šešias dešimtis perkopusio F. Laivio stiprybę ir neišsenkantį energijos šaltinį sužinosite jau šį sekmadienį.

„Gyvenimo spalvos“ – sekmadienį 20.20 per BTV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų