REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį A lygos debiutantas Vilniaus futbolo klubas REO Marijampolėje žais su vietos „Sūduva“. Vilniečių vyriausiasis treneris Stasys Baranauskas įsitikinęs, kad jei jo ekipa laikysis drausmės, o jaunimas neišsigąs varžovų, namo bus įmanoma grįžti ne tuščiomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Debiutantams niekur nėra lengva. Mums bus sunku, nes pirmąsyk šį sezoną žaisime ant žolės, be to, važiuojame kautis su A lygos lyderiais. Su jais žaidžiant reikia drausmingai gintis, kantriai laukti savo šanso ir jį išnaudoti“, - sakė S. Baranauskas.

REKLAMA

Pasak trenerio, Pakruojo futbolininkai akivaizdžiai parodė, kad „Sūduvą“ gali nugalėti ir žemiau turnyro lentelėje esantys klubai.

„Tačiau praėjusios LFF taurės rungtynės su „Ekranu“ parodė, kad mūsų jaunimui dar trūksta drąsos žaidžiant su lyderiais. Reikia tą nerimą išsklaidyti ir viskas bus gerai – mums netrūksta nei technikos, nei futbolo supratimo“, - sakė S. Baranauskas.

Trenerio teigimu, rungtynėms bus pasirengę komandos lyderiai Tomas Ražanauskas ir Jevgenijus Morozas, kurie praėjusius mačus ilsėjosi. „Važiuojame kovoti ir tikimės sėkmės“, - sakė S.Baranauskas.

Rungtynės Marijampolės „Arvi“ stadione įvyks sekmadienį 20 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų