REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eduardo Saverinas kartu su Marku Zuckerbergu buvo vienas iš „Facebook“ įkūrėjų, kuomet jiedu dar mokėsi Harvardo universitete 2004 metais. Jis buvo kompanijos verslo vadybininkas ir vyriausiasis finansininkas. Remiantis „Forbes“ duomenimis, toks žingsnis brazilų kilmės Eduardo tuo metu atnešė 2 mlrd. dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

„Wall Street Journal“ praneša, kad visi svetainės įkūrėjai pastaruoju metu varžėsi dėl jos akcijų, kurios biržoje pasirodys jau šio mėnesio 18-ą dieną, ir nors Saverinui jų teko vos 2 proc., jis vis dar neįtikėtinai turtingas.

REKLAMA

Šiuo metu jis gyvena Singapūre ir tapo žinomas kaip pasileidėlišką gyvenimo būdą propaguojantis vaikinas. Laiką jis leidžia tik prestižiniuose naktiniuose klubuose, švaistosi milžiniškomis pinigų sumomis, o kompaniją jam palaiko supermodeliai. Vaikinas vairuoja „Bentley“ ir gyvena mansardoje turtingiausiame miesto kvartale.

Praėjusį rugpjūtį jis buvo pastebėtas su grupe modelių San Tropeze išleidęs per 50 000 eurų vien šampanui. Jis taip pat nupirko bilietus savo draugams iš Singapūro į San Tropezą, kur visi kartu iki paryčių linksminosi prabangiame viešbutyje „Byblos".

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinas vėliau buvo pastebėtas Nikki paplūdimyje su trimis draugais ir dešimtimi gražių moterų, geriantys „Crystal“ šampaną ir laistantys juo vienas kitą.

Pasak „Asia Tatler“, Saverinas lankosi tik privačiuose vakarėliuose, į kuriuos atvyksta populiarūs visame pasaulyje didžėjai ir kur prabangus „Moet“ šampanas liejasi laisvai.

Tik, regis, dėl šių vakarėlių Saverinas neberanda laiko verslui, išskyrus Rachel Kum kosmetikos kompaniją, kuriai vadovauti paskyrė 2009 metų „Mis Visatą“. Vaikinas taip pat investavo milžiniškus pinigus į „Qwiki“ svetainę bei internetinio mokėjimo sistemą „Jumio“.

Tačiau vienas dalykas, kurį Saverinas išties vertina, yra jo privatumas. Jis ypatingai saugo savo asmeninio gyvenimo detales: lankosi tik nedaugelyje viešų renginių, kur gausu paparacų, ir retai duoda interviu. Matyt, dėl šios priežasties jis ir nusprendė įsikurti Singapūre, kur turtuolių ir įžymių žmonių gyvenimas mažiau sekamas palyginti su JAV ir Europa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų