REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį pasieniečiai sulaikė du įtartinus automobilius. Įtariama, Lenkijoje pavogtu „Volkswagen Passat“ Vilkaviškio rajono gyventojas vyko į Kaliningrado sritį. Į savo šalį grįžtantis Baltarusijos pilietis vairavo „Toyota Prius“, kurio, įtariama, belgiškas registracijos liudijimas bei „Regitros“ pažyma yra suklastoti.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės Medininkų kontrolės punkte dirbę pasieniečiai patikrino iš Lietuvos į Baltarusiją važiavusio automobilio „Toyota Prius“ dokumentus. 2008 m. laidos mašiną lietuviškais laikinaisiais registracijos numeriais vairavo 49-erių Baltarusijos pilietis. VSAT pareigūnams jis pateikė Belgijoje išduotą šios transporto priemonės registracijos liudijimą ir VĮ „Regitra“ pažymą. Patikrinę šiuos dokumentus pasieniečiai nustatė, kad abu jie, įtariama, yra suklastoti.

REKLAMA

VSAT Vilniaus rinktinėje dėl dokumentų suklastojimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Baltarusį pasieniečiai po apklausos paleido. „Toyota Prius“ saugomas Vilniaus rinktinėje.

Šeštadienio naktį VSAT Lazdijų rinktinės Kybartų kontrolės punkte pasieniečiai sulaikė į Rusiją važiavusį 34-erių vilkaviškietį, automobilio „Volkswagen Passat“ vairuotoją. Patikrinę šios 1991 m. pagamintos mašinos dokumentus VSAT pareigūnai nustatė, kad jos kaip vogtos paiešką 2008 m. gegužę paskelbė Lenkijos teisėsaugininkai.

VSAT Lazdijų rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.  Vairuotojas po apklausos paleistas, o automobilis saugomas VSAT Lazdijų rinktinės Lieponos užkardoje.

VSAT

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų