REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Europos futbolo čempionate Ukrainoje ir Lenkijoje šurmulio ir nuotaikų kaitos tribūnose netrūksta. Bendrą atmosferą čia kaitina ne tik į ketvirtfinalius patekusių, bet ir namo išvykusių rinktinių sirgaliai. Itin aktyvūs šiuo atžvilgiu airių aistruoliai, o tikru atradimu šio turnyro žiūrovų eilėse tapo lenkų modelis Natalia Siwiec.

REKLAMA
REKLAMA

28 metų seksuali gražuolė nepraleido nė vienerių rungtynių, kuriose žaidė Lenkijos nacionalinė ekipa ir savo dėmesį patraukiančia išvaizda netgi buvo prilyginta karščiausiai Paragvajaus moteriai Larissai Riquelme, kuri išgarsėjo itin aistringu savo šalies futbolininkų palaikymu 2010 metų pasaulio čempionate.

REKLAMA

Tiesa, Larissa už savo favoritus sirgti galėjo iki ketvirtfinalio, kur Paragvajus 0:1 nusileido Ispanijai, o lenkai su Europos čempionatu atsisveikino po grupių etapo. Ar Natalia dėl to išgyvena? Matyt, nelabai. Per socialinį tinklą „Twitter“ ji paskelbė, kad dabar kumščius laikys už Italijos rinktinę.

Savo gimtinėje Natalia – garsenybė. Modelis jau pabuvojo lenkų ir brazilų „Playboy“ žurnalų puslapiuose bei vertė žavėtis savo grožiu vokiečių žurnale „Maxim“.

TAIP PAT SKAITYKITE:

TOP 25: karščiausios EURO 2012 moterys

EURO 2012: įspūdingiausios futbolininkų tatuiruotės

Kokius automobilius vairuoja „Euro 2012“ žvaigždės

TOP 50: gražiausios pasaulio sportininkės

TOP 30: visų laikų gražiausios sportininkų žmonos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų