REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UEFA prezidentas Michelis Platini ir toliau laikosi savo pozicijos prieš naujų technologijų įdiegimą ir ragina neleisti davikliams ir kameroms užvaldyti futbolą.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs Prancūzijos nacionalinės rinktinės žaidėjas ilgai pasisakė už papildomus teisėjus aikštėje, tačiau panašu, kad FIFA ruošiasi įdiegti vartų linijos technologiją.

REKLAMA

Tokias kalbas paaštrino EURO 2012 rungtynėse tarp Anglijos ir Ukrainos neįskaitytas įvartis į anglų vartus, nors kamuolys ir buvo kirtęs vartų liniją. Tačiau M.Platini pažymėjo, jog dar prieš pasiunčiant kamuolį į vartus buvo neužfiksuota nuošalė.

„Įvartis mače tarp Anglijos ir Ukrainos? Taip, jis buvo. Tai buvo teisėjo klaida. Tačiau prieš tai buvo nuošalė“, - pareiškė UEFA prezidentas.

„Jeigu žaidėjui būtų užfiksuota nuošalė, tuomet niekas apie jokį įvartį nekalbėtų. Taigi, paklauskime savęs: kodėl dar neturime technologijos nuošalėms užfiksuoti?“.

REKLAMA
REKLAMA

M.Platini taip pat pabrėžia, jog įvedus vieną naujovę bus atidarytos durys kitoms ir kelio atgal nebebus.

„Aš taip kalbu ne vien tik dėl vartų linijos technologijos. Aš esu prieš tai, kad pačios technologijos mus verčia priiminėti sprendimus“.

„Jos užvaldys futbolą. Kas bus, jeigu rytoj kas nors baudos aikštelėje sužais ranka ir teisėjas to neužfiksuos? Tada neužteks vartų linijos technologijos, todėl turėsime prikaišioti daviklių, kurie fiksuotų žaidimą ranka ir taip be galo“, - argumentavo M.Platini.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų