REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Liepos 14 dieną Londone vyks intriguojanti bokso kova tarp dviejų priešų: skandalingųjų Derecko Chisoros ir Davido Haye. Boksininkai kausis „Upton Park“ futbolo stadione, talpinančiame 35 tūkst. žiūrovų.

REKLAMA
REKLAMA

Abu boksininkai turi problemų su šalies bokso federacija ir negali dalyvauti oficialiuose turnyruose. Todėl už britų kovą Londone bus atsakinga ne Didžiosios Britanijos, o Liuksemburgo bokso federacija. Taip nutiko todėl, kad tiek D.  Chisora, tiek D.Haye neturi Didžiosios Britanijos federacijos profesionalų licencijų.

REKLAMA

D. Chisora savo licenciją prarado vasarį po kovos su Vitaliu Kličko. Tuomet boksininkas vykdė neleistinus veiksmus prieš ir po kovos spaudos konferencijose. Tą patį savaitgalį spaudos konferencijoje D. Haye susibarė su D. Chisora. Tai suteikia šiai kovai dar daugiau intrigos.

Nors nemažai britų yra nepatenkinti šia dvikova, D. Haye tik juokiasi iš jų:

„Žmonės mus labai smerkia, bet lygiai taip pat labai nori pamatyti šią dvikovą. O jei jie galvoja, kad tai yra taisyklių pažeidimas, tegul nesipainioja mano kelyje ir nesikiša į kovą, - boksininkas sakė portalui ESPN. - Pastebėjau, kad didžiausi kritikai perka daugiausiai bilietų ir tikrai stebės dvikovą. Taip, tai britų nelicencijuota kova, žmonės yra pasibaisėję ir dėl to dar labiau nori pamatyti mus kovojančius. Tai tikrasis boksas.“

183 cm ūgio D. Chisora per karjerą profesionaliame ringe iš 18 kovų laimėjo penkiolika (9-ias nokautais), o 8 cm aukštesnis D. Haye iš 27-ių kovų – 25-ias (23-is nokautais).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų