REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiojoje Britanijoje reali laisvės atėmimo bausmė skirta 78 metų vyrui, kuris 14 metų terorizavo savo kaimynus. Vyrui anksčiau buvo skirti net keli teismo apribojimai, tačiau jis jų nesilaikė, rašo šalies dienraštis „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Ričardas Do (Richard Dawe) nesilaikė teismo draudimo vaikščioti keliu pro kaimynų namus. Anksčiau jam buvo teismo uždrausta prie kaimynų namų garsiai dainuoti dainas „Oh What A Beautiful Morning“ ir Tomo Džounso (Tom Jones) dainą „Delilah“. Jis taip pat keikdavo savo kaimynus, vieną jų užpuolė kastuvu, o kitą kaimynę, kuri, anot jo garsiai leido radiją, erzino leisdamas povą imituojančius garsus.

REKLAMA

Vaizdingame „Castlemorton Common“ kaimelyje, Vusteršyro (Worcestershire) grafystėje, gyvenančių žmonių kančios prasidėjo 1998 metais. Galiausiai R. Do buvo nuteistas kalėti šešis mėnesius po to, kai buvo kameros užfiksuotas purvais ir akmenimis apmėtantis kaimyno garažo langus. Vienas langas buvo išdaužtas.

Skirdamas bausmę garbaus amžiaus vyrui teisėjas pažymėjo, kad sulaukęs tokio amžiaus jis tikrai turėjo žinoti, kaip reikia tinkamai elgtis.

„Iki šiol teismai padarė viską, ką galėjo, kad būtų išvengta kalėjimo. Tačiau dabar teismas turi užtikrinti, kad jo sprendimų yra laikomasi, o kaimynai nusipelnė bent trumpo poilsio“, – sakė teisėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų