REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Tuo metu, kai jų išrinktieji narsiai kovėsi už savo šalį ir karalienę, neformali britų kareivių žmonų ir draugių organizacija „The Service Wives and Girlfriends“ (SWAG) pasirūpino, kad jų mylimieji turėtų dar vieną priežastį skubėti grįžti namo.

REKLAMA
REKLAMA

Vieno Afganistane tarnaujančio kareivio sužadėtinė Kelly Monk ėmėsi iniciatyvos ir subūrė britų karių antrąsias puses, kurios nusifotografavo pikantiškam kalendoriui. Pusnuogės merginos ir moterys pozavo karinėje aplinkoje, ropštėsi ant lėktuvų bei tankų, ir taip pademonstravo savo paramą kareiviams.

REKLAMA

Iš kalendorių pardavimo SWAG sugebėjo uždirbti apie 25 000 svarų. Projekto iniciatorė panelė Monk pasakojo, kad savanorių šiam projektui ji ieškojo per Facebook'ą. Kaip paaiškėjo, norinčių papozuoti be rūbų karinėje aplinkoje netrūko.

Vėliau K. Monk kreipėsi į fotografą Roy Goodingą, kuris jų triumfo akimirkas užfiksavo. Visos iš kalendorių pardavimo surinktos lėšos atiteko „Help for Heroes“ labdaros organizacijai. Savo tinklalapyje K. Monk apgailestauja, kad dar vieno kalendoriaus nuspręsta neruošti. Mums irgi apmaudu, Kelly!

O ar Jūs, vyrai, leistumėte savo žmonoms pozuoti tokiam kalendoriui?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų