REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Žinomi žmonės dažnai šmėžuoja spaudoje, televizijoje, reklamose ir renginiuose. Kur jie bebūtų ir ką beveiktųvisų žvilgsniai nuolat į juos krypsta, domimasi ką jie valgo, su kuo draugauja, ką sako ir, žinoma, kaip atrodo.

Žinomi žmonės dažnai šmėžuoja spaudoje, televizijoje, reklamose ir renginiuose. Kur jie bebūtų ir ką beveiktųvisų žvilgsniai nuolat į juos krypsta, domimasi ką jie valgo, su kuo draugauja, ką sako ir, žinoma, kaip atrodo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visos moterys stengiasi rūpintis savo plaukais, nes niekam ne paslaptis, kad jie – itin svarbi išvaizdos detalė, o dar kai moteris yra žinoma – visi puola aptarinėti išvaizdą, o plaukus – ypatingai.

REKLAMA

Vienos moterys savo plaukams skiria minimalų dėmesį – turi savo įprastą šukuoseną ir spalvą, kurią, labai nežymiai koreguodamos taip ir laikosi savo įvaizdžio, o kitos atvirkščiai – vos pasitaikius nuotaikos permainoms ima ir radikaliai pakeičia savo šukuoseną – iš blondinės tampama tamsiaplauke arba iš ilgi plaukai nurėžiami ir pasirenkama berniukiška šukuosena.

Rihannablondinė, raudonplaukė, juodaplaukė

Dainininkė Rihanna garsėja ne tik savo dainomis, bet ir polinkiu keisti šukuosenas. Natūralūs merginos plaukai – rudi ir garbanoti, tačiau atlikėja mėgsta juos dažyti ir keisti šukuosenas: ilgą laiką ji buvo ugninga raudonplaukė ir mėgo suveltas pusilgių plaukų šukuosenas, vėliau ji tapo blondine, nusikirpo kirpčiukus ir tiesindavo plaukus.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Rihanna vėl sugrįžo prie jai labiausiai tikusios spalvos – juodos. Kalbama, kad būtent ši spalva labiausiai ir tinka tamsaus gymio dainininkei, nes atrodo natūraliausiai – plaukai žvilga ir paryškina tamsius merginos veido bruožus.

K. Perrymėlyni, rožiniai, juodi ir šviesūs plaukai

Dainininkė Katy Perry taip pat nebijo pokyčių ir netgi labai ekstremalių. Jos šukuosenos keitėsi tikrai dažnai: natūraliai šviesią plaukų spalvą turinti atlikėja juos buvo nusidažiusi juodai, o po skyrybų su vaikinu – gerokai patrumpino plaukus ir pagražino juos...mėlyna spalva. Šiai spalvai žvaigždė turbūt tikrai neabejinga, nes vienąkart ji pasirinko tamsų, violetinį atspalvį, o kiek vėliau – ryškiai žydrą spalvą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai nebuvo paskutinis akibrokštas – Katy taip pat išbandė rožinę plaukų spalvą, o šiuo metu jau mėgaujasi ugnine oranžine – neseniai ji nusifotografavo prancūzų žurnalo „L'Officiel Paris“ viršeliui ir gerbėjus nustebino atsinaujinusia, oranžine spalva.

M. Cyrusnuo mergaitiškų garbanų iki berniukiškos šukuosenos

Paauglių dievaitė, atlikėja ir aktorė Miley Cyrus turėjo natūraliai ilgus plaukus, o jos didelių garbanų pavydėdavo kiekviena gerbėja, tačiau visai neseniai Miley šokiravo drastišku šukuosenos pakeitimu: 19-metė mergina po apsilankymo pas kirpėją išėjo kardinaliai pasikeitusi – trumpai nusirėžusi savo platininius plaukus ir pasidariusi pankišką šukuoseną.

REKLAMA

Plaukus mergina patikėjo garsiam žvaigždžių stilistui Chrisui McMillanu ir teigė esanti labai patenkinta naująja berniukiška šukuosena ir kaip niekad anksčiau su tokiu įvaizdžiu besijaučianti savimi. Tiesa, gerbėjai tokius žvaigždutės pokyčius įvertino ne itin teigiamai – jos socialinėje paskyroje pasipylė kritiški komentarai, kuriuose buvo išreiškiamas apgailestavimas dėl nukirptų gražių merginos plaukų. Pati atlikėja pasipiktino tokia kritika ir pareiškė kad tiems, kuriems nepatinka jos naujieji plaukai – tegu geriau nežiūri, bet liaujasi kritikuoti.

REKLAMA

V. Beckhamšukuosenų karalienė

Buvusi dainininkė, dizainerė ir mados ikona tituluojama Victoria Beckham – tikrų tikriausia šukuosenų karalienė. Ją turbūt būtų galima tituluoti viena iš daugiausiai kartų šukuoseną keitusių žinomų moterų: nuo itin trumpos iki ilgų plaukų šukuosenos, kurių akcentais tapdavo vis kitokie atspalviai – nuo visiškai šviesios iki beveik juodos.

Savo plaukų šukuosenas itin dažnai keisdavusi Victoria nurimo tik visai neseniai, gimus dukrelei Harper. Jos susilaukusi Victoria teigė, kad nuo šiol stengsis būti kuo natūralesnė dėl savo dukros, kad būtų jai geras pavyzdys. Ji netgi atsisakė krūtis padidinusių implantų, atsiaugino ilgus plaukus ir pasirinko natūralią – rudą spalvą. Nebeliko jokių ekstravagantiškų šukuosenų, o pati Victoria atrodo tikrai natūraliai ir stilingai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

B. Spearsblondinė, nusiskutusi galvą plikai

Dainininkė Britney Spears tituluojama kaip viena garsiausių ir daugiausiai uždirbusių pop atlikėjų, kurios manieras, įvaizdį ir išvaizdą kopijavo tūkstančiai gerbėjų.

Britney visada pirmenybę teikė ilgiems šviesiems plaukams, kurios nešiodavo palaidus, ištiesintus arba valiūkiškai pagarbanotus. Karjeros pradžioje dažė juos sruogelėmis, o vienu metu netgi buvo patapusi rusvaplauke brunete.

Vis dėlto gražių šviesių plaukų laikai vieną dieną baigėsi, kai Britney ėmė ir pati nusiskuto juos plikai. 2004 metais atlikėja ištekėjo už savo vaikų tėvo Kevino Federline'o, tačiau jų santykiai baigėsi skyrybomis, po kurių dainininkės populiarumas pradėjo kristi, ją užpuolė depresija, antsvoris, o viską vainikavo tai, kad moteris visiškai netikėtai nusiskuto galvą plikai. Po šio akibrokšto artimieji rimtai susirūpino atlikėjos sveikata.

Šiuo metu Britney, panašu, atsigauna: per Kalėdas planuojamos jos ir mylimojo Jasono Trawicko vestuvės, kurioms atlikėja žadėjo itin kruopščiai pasiruošti ir stulbinamai išgražėti.

Ataugus plaukams Britney liko ištikima savo ilgų geltonų palaidų plaukų šukuosenai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų