REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šį šeštadienį įvyko tai, ko kvapą užgniaužę šokių gerbėjai bei ištikimiausi TV3 žiūrovai laukė daugiau nei septynis mėnesius – populiariausias šokių projektas Lietuvoje „Šok su manimi“ griausmingai sugrįžo į TV3 televizijos ekraną.

Šį šeštadienį įvyko tai, ko kvapą užgniaužę šokių gerbėjai bei ištikimiausi TV3 žiūrovai laukė daugiau nei septynis mėnesius – populiariausias šokių projektas Lietuvoje „Šok su manimi“ griausmingai sugrįžo į TV3 televizijos ekraną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Septyniolika projekto dalyvių su garsiausiais Lietuvos žvaigždžių vardais priešakyje ir tiek pat premjerinių šokių, ypatingas garsenybių išlydėjimas į „Šok su manimi“ su kviestinėmis žvaigždėmis, daugiau nei šimtas grandiozinės premjeros svečių ir tradiciškai mylimiausias vedėjų duetas – Vytautas Šapranauskas ir Jurgita Jurkutė.

REKLAMA

Pamilta žiūrovų minėta vedėjų pora kaip visada laidą pradėjo šmaikštaudami: „Praktiškai visą vasarą viduriavau, kitaip tariant – dirbau“, – šmaikštavo V. Šapranauskas, kolegės J. Jurkutės paklaustas, ką veikė vasarą, kai nereikėjo vesti projekto.

Pati J. Jurkutė prisipažino vasarą daug keliavusi – aplankiusi Meksiką, Rusiją ir daug kitų vietų, tačiau daugiau paatvirauti nenorėjo, nors V. Šapranauskas ir bandė išprovokuoti smulkesnių vasaros įspūdžių detalių.

REKLAMA
REKLAMA

Premjera prasidėjo įspūdingu visų porų bendru pasirodymu, po kurio pristatyti visi dalyviai: Diana Martinėlė ir Aristinas Guogis, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė, Jevgenijus Šuklinas ir Mona Vinklerytė, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė–Pankevičienė, Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis, Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, Andrius Žiurauskas ir Natalija Tokareva, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Matas Niparavičius ir Ignė Rėklaitytė, Rūta Janutienė ir Adomas Norkūnas, Diana Dargienė ir Dangius Šalaviejus, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, Edvardas Norvaiša ir Rusnė Glinskytė,  Algis Ramanauskas ir Karina Jeremian.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garbingas komisijos vietas užėmė pirmininkas Jurijus Smoriginas, legendinė sportinių šokių trenerė Jūratė Norvaišienė, olimpinė čempionė penkiakovininkė Laura Asadauskaitė bei baleto primarijus Petras Skirmantas.

Pasak „Šok su manimi“ vykdomosios prodiuserės Neringos Kavaliauskienės, taip dainuojančių chorų ir šokančių porų drauge dar niekas nematė. „Projekto premjerai net buvo sukurtos naujos dainos. Ant projekto scenos debiutuos projekte dalyvausiančios dainininkės Viktorijos Sutkutės merginų grupės „Pinup Girls“ daina „Šok su manimi“ ir kitos projekto dalyvės dainininkės Dianos Dargienės daina „Laikas“. Studijoje lankysis krepšinio palaikymo komandos gimnastės, oro akrobatės. „Šok su manimi“ premjeroje ant parketo pasirodys daugiau nei šimtas svečių“, – įspūdingą šokių atidarymą žadėjo N. Kavaliauskienė.

REKLAMA

Į premjerinę „Šok su manimi“ laidą išlydėti šokėjų į beveik pusmetį truksiantį projektą atvyko didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ dalyviai: Alytaus Oranžinis choras palydės alytiškę „Šok su manimi“ dalyvę Astą Pilypaitę ir jos partnerį Ligitą Bernatavičių, kaunietį projekto dalyvį choreografą Kęstutį Baranauską ir Eglę Straleckaitę į šokių sūkurį palydės pirmąją vietą „Chorų karuose“ nuskynęs Kauno rajono Božolė choras.

Specialius pasirodymus „Šok su manimi“ premjerai paruošė ir šokių klubas iš Vilniaus „Klubas Šokiai.lt“, pasaulinė čempionė iš Klaipėdos „Žuvėdra“ ir klaipėdiečiai „Žingsnis“ bei kauniečiai, profesionalūs šokėjai iš klubo „Tvistas“.

REKLAMA

Įspūdingi pirmieji porų pasirodymai

Pirmieji ant šokių parketo pasirodė dainininkė A. Pilypaitė ir jos partneris L. Bernatavičius, sušokę lėtą elegantišką valsą. Moteris pasirinko ryškiai salotinę elegantišką ilgą suknelę.

„Šis projektas yra nuostabus, nes tikrų šokių projektų Lietuvoje labai maža. Asta man labiau patiko negu jos partneris profesionalas. Aš dėkoju Astai už parodytą moterišką šilumą“, – taip pirmosios poros šokį pakomentavo komisijos pirmininkas J. Smoriginas.

„Man teko mokytis šokti lėtą valsą, todėl aš žinau, kaip tai sudėtinga, todėl Asta man pasirodė labai plastiška ir nuostabi“, – komentavo penkiakovininkė L. Asadauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pora iš 40 galimų taškų surinko 38.

Antrieji pasirodė žurnalistė ir laidų vedėja R. Janutienė ir šokėjas A. Norkūnas, pasirinkę šokį Čia–čia–čia.

„Man patiko Rūtos šokis, šoko labai pasitikinčiai savimi. Rūta šaunuolė, aš džiaugiuosi, kad ji jau iš pat pradžių taip gerai šoka“, – komplimentų negailėjo L. Asadauskaitė.

„Man labai smagu, jeigu aš taršysiu Janutienę. Kadangi Rūta savo laidose – tikras kirvis, tai ir šokyje ji buvo tokia kirvavota“, – kandžiai kalbėjo J. Smoriginas. „Kad jūs frigidė gyvenime, tai nebūkite tokia ir projekte“, – tęsė jis, išprovokavęs supykti R. Janutienę, kuri jam sušuko: „Tylėt!“ Įsiplieskusį jų apsižodžiavimą puolė tildyti laidos vedėjai.

REKLAMA

Pora iš komisijos gavo 38 balus.

Tretieji pasirodė dainininkė V. Gordijevskaja ir M. Gaižauskas, sušokę lėtą valsą. Mergina pasirinko ilgą elegantišką raudoną suknelę, kuri ją pavertė tikra šokio karaliene.

„Marius gal nežino, kur atėjo, čia reikia šokti, o ne vedžioti moterį ant parketo kaip šuniuką. Veronikos labai negraži  nugara“ , – kritikos negailėjo J. Smoriginas, pataręs Veronikai tapti blondine ir įsidėti krūtų implantus, nes, anot jo, tik tokios moterys Lietuvoje daro karjerą.

„Jurijus buvo per griežtas Lietuvoje debiutuojančiai merginai, ji ir taip labai jaudinasi, reikia palaikyti iš pat pradžių“ , – bandė porą apginti J. Norvaišienė.

REKLAMA

„Nepaisant to, kad Veronika buvo susikausčiusi ir matėsi, kad jaudinosi, viskas buvo nuostabu“ , – vertino L. Asadauskaitė.

Pora surinko 37 balus.

Ketvirtieji pasirodė pasirodė dainininkė D. Dargienė ir D. Šalaviejus, sušokę lėtą valsą. Moteris pasipuošė balta ilga lengvute suknele, kaip pati moteris prisipažino, truputį trukdžiusia jai šokti dėl ilgų iškarpymų, kurie vyniojosi šokio metu aplink kojas.

„Kuprių vakaras, šiandien visos moterys kuprotos. Aš esu baleto žmogus, todėl mano nugara ideali, o jūs abu – kuproti. Diana, jūs esate blondinė, todėl tikrai patiksite Lietuvos žiūrovams“ , – mintis apie porą vertindamas dėstė J. Smoriginas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nesuprantu, kodėl Jurijui nepatiko Diana, juk jos gražūs ilgi plaukai, suknelė, sėkmės toliau dalyvaujant projekte“ , – kalbėjo kitas komisijos narys baleto primarijus P. Skirmantas.

Pora iš komisijos gavo 33 balus.

Penktieji pasirodė D. Martinėlė ir A. Guogis, sušokę greitą ritmingą Čia–čia–čia šokį.

„Diana ne tik graži moteris, turi gražų kūną, bet ir gražiai juda, man labai patiko“, – gyrė L. Asadauskaitė.

„Pasirodymas neblogas, bet kartais atrodė, kad esate susipykę su muzika – ėjote šalia jos“, – kalbėjo J. Norvaišienė.

REKLAMA

„Diana kažkaip pristatoma tokia kvailele blondine, bet šį vakarą aš ją pamačiau kitokią, man patiko, įnešė ritmo, buvote tokie žavūs“, – gyrė porą J. Smoriginas.

Pora surinko 38 balus.

Šeštieji pasirodė M. Štakėnaitė ir D. Meškauskas, sušokę lėtą valsą.

„Deivydas šitam projekte – jau senbūvis. Šokis sudėtingas, bet pasigedau pagrindinio žingsnio. Partnerę reikia išmokyti to. Bet bendras vaizdas buvo geras“ , – kalbėjo J. Norvaišienė.

„Mane nustebino ši pora, tikrai nuostabiai šokot, mano akimis jūs esate lyderiai. Deivydui kažkaip pavyksta išsirinkti geriausias partneres“ , – gyrė porą L. Asadauskaitė

REKLAMA

„Jūs buvote nuostabūs, labai derate poroje. Truputį pritrūko pagrindinio žingsnio, bet viskas buvo gerai“, – kalbėjo P. Skirmantas

„Kvailai šypsotis, tai nereiškia šokti valsą. O tu, Deivydai, per daug saugojai partnerę – valsas tai ne impotentų šokis“ , – aštrios kritikos negailėjo J. Smoriginas.

Pora gavo 39 balus.

Septintieji pasirodė dainininkas J. Butnorius ir K. Voropaj, salės žiūrovų sutikti itin gausiais aplodismentais ir palaikymo šūksniais.

„Labai ritmiškas žmogus, ir Voropaj išgražėjusi kažkokia, jūs tikrai ilgai neiškrisite iš projekto“, – gyrė porą J. Smoriginas.

REKLAMA
REKLAMA

„Man labai patiko, jautėte publiką, lankstūs judesiai, geras ritmas“ , – jam antrino ir P. Skirmantas.

„Visai puikiai sekėsi, Juozas toks plastiškas ir nuotaikingas, mane įtikino“, – gyrė J. Butnorių L. Asadauskaitė.

Pora pirmieji gavo maksimalų balų skaičių – 40.

Aštuntieji pasirodė dainininkė, grupės „Pinup Girls“ narė V. Sutkutė ir Š. Šiaučiulis, sušokę lėtą valsą.

„Nėra mažų krūtų – yra kuprotos šokėjos. Atidarykite savo krūtinės ertmę, ir mes pamatysime visas grožybes. Partneris – labai geras, o jūs – talentinga ir graži, bet viduje dar vėjai švilpia“ , – kritikavo J. Smoriginas.

„Jums nepasisekė padaryti visko, ką buvote sugalvoję“ , – kalbėjo P. Skirmantas, nelabai supratęs šokėjų sumanytos minties šokyje įkūnyti lėles.

„Man buvo gražu, patiko suknelė, gal buvo kažkiek susikaustymo, bet kadangi vaidinote lėles, tai gal čia tiko prie režisūros“ , – kalbėjo L. Asadauskaitė.

Pora gavo 38 komisijos balus.

Devintieji pasirodė choreografas, gatvės šokių virtuozas K. Baranauskas ir šokėja E. Straleckaitė, sušokę Čia–čia–čia.

„Kęstuti, nepyk, bet man atrodo į tave nelabai kas ir žiūrėjo“, – šmaikštavo V. Šapranauskas, pakerėtas šokėjos E. Straleckaitės grožio.

REKLAMA

„Eglė yra puiki šokėja, man labai patinka, ji ne tik graži moteris, bet ir labai seksuali, o Kęstutis – taip pat labai gražus ir energingas, sužavėjote abu mane, tiesiog nuostabu“, – porą gyrė L. Asadauskaitė.

„Eglė buvo labai seksuali, net užgožė Kęstutį“ , – komplimentų šokėjai negailėjo P. Skirmantas.

„Maždaug per vidurį šokio aš įsimylėjau Kęstutį, tu buvai fantastiškas, taip erotiškai jos geidei,  jūs esate fantastiška pora, kiekvieną šeštadienį lauksime tokių stebuklų, kuris įvyko šį vakarą“ , – gyrė porą J. Smoriginas.

Pora iš komisijos gavo 39 balus.

Dešimtieji pasirodė krepšininkas M. Niparavičius ir I. Rėklaitytė, sušokę lėtą valsą.

„Jūs buvote dieviški ir šokote tikrai nuostabiai“ , – kalbėjo L. Asadauskaitė, prieš tai paminėjusi, kad džiugu, jog krepšininkai bando šokti, nes krepšinis Lietuvoje, anot jos, sporto šaka numeris vienas.

„Pradžia nebloga, blynas truputį prisvilęs, bet už drąsą reikia pasveikinti“ , – trumpai savo nuomonę apie porą išsakė J. Norvaišienė.

„Tu labai žavingas esi, šaunuolis. Pirmas blynas, kaip Jūratė ir sakė, pasvilęs, bet bus gerai“ , – kalbėjo juokaudamas J. Smoriginas.

REKLAMA

Pora iš komisijos gavo 33 balus.

Vienuolikti pasirodė Algis Ramanauskas su Ineta Stasiulyte, pavadavusia K. Jeremian. Pora sušoko keistą, bet linksmą šokį, kurio metu A. Ramanauskas vaidino „kietą“ vaikinuką išdaužytais dantimis, o I. Stasiulytė – erotišką pašėlusią mergiotę.

Deja, komisijos narių šis šokis, kuriame A. Ramanauskas šoko tikrai minimaliai ir paprastai, o visą veiksmą palaikė I. Stasiulytė, nesužavėjo, visi akcentavo tai, kad buvo mažai šokta ir net nelabai yra ką vertinti.

Vienintelė komisijos narė L. Asadauskaitė vertindama pasakė, kad jai buvo linksma žiūrėti ir todėl šokis visai patiko.

Pora gavo mažiausią įvertinimą – 30 balų iš komisijos narių.

Laidos pabaigoje, pasibaigus žiūrovų balsavimui, paaiškėjo ir namuose sėdinčių gerbėjų pozicija: daugiausiai balsų – net 5105 iš žiūrovų gavo J. Butnorius ir K. Voropaj, o mažiausiai simpatijų susilaukė D. Dargienė ir D. Šalaviejus, gavę 992 žiūrovų balsus.

Kadangi tai pirmoji premjerinė laida, todėl, nepaisant rezultatų, nei viena pora neiškrito ir visi turės galimybę tęsti pasirodymus kitą šeštadienį.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų