REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Amerikiečių kompanijos „Google“ atstovai pranešė, jog greitu metu kompanijos tarnyba „Google Apps“ daugiau nebepalaikys „Microsoft“ naršyklės „Internet Explorer 8“. Tai galios ir tokioms paslaugoms, kaip „Gmail“, „Google Docs“, „Calendar“ bei „debesų talpyklai“ „Google Drive“.

REKLAMA
REKLAMA

„Internet Explorer 10“ debiutas įvyks spalio 26 d. Būtent dėl to mes nutraukiame „Internet Explorer 8“ palaikymą nuo lapkričio 15 d. Po šios datos IE8 vartotojai, kurie norės gauti prieigą prie „Google Apps“, pamatys pranešimą su prašymu atnaujinti savo naršyklę iki palaikomos versijos“, – teigia „Google“.

REKLAMA

Pastarasis sprendimas buvo priimtas dar ir dėl to, jog nemažai vartotojų vis dar naudoja operacinę sistemą „Windows XP“, kurią paieškos gigantas taip pat laiko jau pasenusia.

Reikia pažymėti, jog „Windows XP“ oficialiai nepalaiko naršyklių „Interneto Explorer 9“ (IE9) ir „Internet Explorer 10“ (IE10). Tad, tie vartotojai, kurie dėl kažkokių priežasčių vis dar primygtinai norės naudoti „Google“ tarnybas su „Microsoft“ naršykle, privalės atnaujinti savo operacinę sistemą į naujesnę versiją, kuria greičiausiai po spalio 26 d. taps „Windows 8“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų