REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastaruoju metu itin „madingu“ futbolo sirgalių tarpe tapęs reiškinys - įvairių pirotechnikos gaminių mėtymas į aikštę - užfiksuotas ir šeštadienį, Rusijos „Premier“ lygos XVI turo rungtynėse tarp Maskvos „Dynamo“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipų.

REKLAMA
REKLAMA

36-ą mačo minutę, „Dynamo“ pirmaujant rezultatu 1:0, į šios komandos baudos aikštelę „Zenit“ sirgaliai įmetė petardą, kuri sužalojo vartininką Antoną Shuniną.

REKLAMA

Rungtynės netrukus buvo nutrauktos, o A.Shuninas išvežtas į ligoninę. Gydytojai futbolininkui diagnozavo lengvus veido nudegimus bei pabrėžė, kad gali būti pažeistos jo akių ragenos.

Komandos gydytojas Aleksandras Rezepovas „Dynamo“ klubo „Twitter“ socialinio tinklo anketoje po įvykio rašė: „Antonas viena akimi prastai mato, laukiame išsamesnių tyrimų.“

Pats A.Shuninas žinių tarnybai ESPN sakė: „Kažkas nukrito prie mano kojų. Pasižiūrėjau žemyn ir tas daiktas sprogo tiesiai priešais mane. Šiuo metu prastai matau ir girdžiu, tikiuosi, viskas susitvarkys.“

Rusijos žiniasklaidoje taip pat pasirodė pranešimų, kad po rungtynių „Zenit“ sirgaliai viename Maskvos priemiesčių užpuolė „Dynamo“ sirgalius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų