REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį Slovėnijoje buvo ištraukit 2013 metų Europos krepšinio čempionato pirmojo etapo burtai, kurie 24 stipriausias Senojo žemyno komandas suskirstė į keturias grupes.

REKLAMA
REKLAMA

Jono Kazlausko vadovaujama Lietuvos rinktinė rungtyniaus B grupėje, kur susitiks su praėjusio čempionato skriaudike Makedonija, ambicijų nestokojančia ir atrankos etape nei sykio nesuklupusia Juodkalnija, dar viena atrankos etapo lydere Bosnija ir Hercegovina, kaimyne Latvija bei amžina varžove Serbija.

REKLAMA

„Burtai yra burtai, varžovų nepasirinksi, tačiau kai iš šeštojo krepšelio gauni Serbiją, gali sakyti, kad teko stipri grupė. Teks žaisti su visu būriu buvusios Jugoslavijos komandų ir kaimynais latviais. Latviai mums visada stengiasi įkąsti, prisiminimai iš pastarojo susitikimo su jais yra ne patys geriausi.

Makedonija mus jau skaudžiai baudė, Juodkalnija turi Nikolą Pekovičių, bosniai — Mirzą Teletovičių, aplink juos yra daug kitų pajėgių žaidėjų. Tai yra stiprios komandos, kurios gali bet ką įveikti, tačiau gali ir bet kam pralaimėti. Na o Serbijos rinktinės pristatinėti niekam nereikia, teks susitikti ir su keletu buvusių mano auklėtinių.

REKLAMA
REKLAMA

Visos komandos bus stiprios varžovės. Ypač mums, nes Lietuvos rinktinėje vyks kartų kaita. Vis dėlto manau, kad mums reikia galvoti ne apie kitus, o apie save. Svarbiausia, kokie mes patys būsime, ką surinksime, kaip padirbėsime?

Apie kitas grupes kalbėti sunku. Nežinia, kokius žaidėjus surinks kitos komandos, ar atvyks NBA žaidėjai? Kai prasidės pirmieji kontroliniai mačai, bus galima pasakyti kažką konkrečiau." , - sakė Lietuvos vyrų rinktinės treneris J. Kazlauskas.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė sužinojo būsimus varžovus Europos čempionate

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė Europos čempionatą pradės su serbais

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų