REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienais metais organizacija „International Hotel“ apdovanoja geriausius viešbučius. Specialistai įvertina pateiktus pasiūlymus trylikoje skirtingų kategorijų. Atsižvelgiama ne tik į pastato architektūrą, dekorą ar paslaugų lygį, bet ir viešbučio buvimo vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Hilton Frankfurt Airport Vokietija

Nominacijoje „Best International Airport Hotel“ 2012 m. nugalėjo „Hilton“ viešbutis Frankfurte. Šis viešbutis yra įsikūręs tiesiai virš tarpmiestinių traukinių stoties moderniame pastate, penkiolika minučių kelio nuo miesto centro. Iš jo iki pirmojo oro uosto terminalo yra kelios minutės kelio pėsčiomis. Garsui nepralaidūs langai užtikrina ramų nakties miegą ir šis „Hilton“ gali pasigirti tikrai pavydėtina vieta. Viešbutis turi kelias dešimtis erdvių kambarių, kuriuose plačios, patogios lovos ir elegantiški vonios kambariai. Šiame viešbutyje dažnai organizuojamos konferencijos ir kiti verslo renginiai.

REKLAMA

 

 

Poseidonion Grand Hotel Graikija

Geriausios architektūros viešbučiu Europoje pripažintas „Poseidonion Grand Hotel“ Graikijoje. Šioje nominacijoje buvo vertinamas pastato stilius ir plinka. Primenantis Poseidono rūmus Spetses Saronikos salos salyno saloje esančio viešbučio duris svečiai pirmą kartą atvėrė 1914 metais. Beveik po šimto metų viešbutyje atsirado ir itin prabangūs apartamentai, kurie įrengti net dviejuose pastatuose. Keli viešbučio kambariai turi išėjimą į privačius sodus ar balkonus, iš kurių atsiveria vaizdai į jūrą bei uostą. Viešbutyje atsidarytas vienas pirmųjų SPA salonų Graikijoje.

REKLAMA
REKLAMA

 

 

Bern Hotel Schweizerhof Šveicarija

Itin skoningai įrengtais kambariais gali pasigirti Swiss Hotel Hotel Schweizerhof Berne, kuris prapažintas gražiausią interjerą Europoje turinčiu viešbučiu. Šis viešbutis stebina lankytojus savo vidaus interjero prabanga ir čia ne kartą viešėjo garsūs kino aktoriai, ilsėjosi politikai. Erdviuose apartamentuose bus patenkinti net ir reikliausių klientų įgeidžiai, o ką jau kalbėti apie puikią viešbučio virtuvę, kurios šefai pasiruošę pasiūlyti išskirtinius patiekalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

 

Hotel Puente Romano Ispanija

Geriausiu kurorte įsikūrusiu viešbučiu 2012 metais pripažintas Ramono Hotel Puente, kuris įsikūręs Andalūzijos mieste Marbella, viešbutis yra vos trisdešimt penkios minutės kelio nuo tarptautinio Malagos oro uosto. Viešbučio apartamentai yra įrengti trijuose 27 aukštų pastatuose, o pats viešbučio kompleksas apsuptas tropinių sodų, o pro viešbučio langus matyti jūra.

Viskas kompleksas apstatytas tradiciniu Viduržemio jūros stiliumi, o pati vieta itin tinkama ilsėtis šeimoms. Šalia yra paplūdimys, lauko baseinai, bei net septyni teniso kortai.

REKLAMA

 

 

Hotel Platinum Palace Lenkija

Geriausio mažo viešbučio nominacijoje (ne daugiau kaip 50 kambarių) apdovanotas Platinum Hotel , esantis Vroclave. Anot ekspertų, tai vienas geriausių Lenkijos viešbučių. Viešbutis turi ilgą ir įdomią istoriją, nes pats pastatas nebuvo statytas specialiai viešbučiui – anksčiau jame buvo butai. Hotel Platinum Palace įsikūręs šalia Pietų parko ir savo svečiams gali pasiūlyti įvairių kambarių – nuo klasikinių subtilaus interjero iki prabangių apartamentų.

REKLAMA

Viešbučio svečia taip pat gali mėgautis sveikatingumo procedūromis, o pro viešbučio langus atsiveria puikus peižažas. Visuose kambaruose yra patogios plačios lovos su egiptietiškos medvilnės ir drobės patalyne bei marmurinės vonios.

 

 

Columbia Beach Resort Kipras

Geriausiu SPA viešbučiu pripažintas Columbia Beach Resort tikrai turi ką pasiūlyti svečiams. Pietvakarinėje Kipro dalyje įsikūręs viešbutis gali pasiūlyti daugybę gydomųjų programų bei kitų sveikatingumo paslaugų. Svečiai gali mėgautis masažais, sveikatingumo procedūromos, garimėnis pirtimis, baseinais. Šis viešbutis jau ne pirmą kartą pelno apdavanojimą už kykybisškas sveikatingumo paslaugas. Tiesa, čia nenusivilia ir tie svečiai, kurie atvyksta ieškoti atyvių promogų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

 

Swissotel Tallinn Estija

Centras viešbučio, kuriame komisijos nuomone, nusipelno būti vadinama Europos "Best Hotel" Swissotel Tallinn Estijoje.

Viešbutis yra įsikūręs U raidės formos pastate, ir kaip jūs galite atspėti, iš viršutinių aukštųatsiveria puiki miesto panorama. Patinkantį kamabrį čia ras ir klasikinių stiliaus ir modernaus dizaino gerbėjai, beje, kambarių pasiūl apriklauso ir nuo piniginės storio.Šis viešbutis siūlo isškirtinius patogumus darbo reikalais apsitojusiems svečiams – specifinio dydžio darbo stalai ir pan. Po sunkios dienos viešbučio svečiai gali atsipalaiduoti mineralinio vandens baseine ir mėgauti kokteiliais bei žolelių arbatomis, siūlomomis po gydomųjų procedūrų.

REKLAMA

 

 

11 Mirrors Ukraina

Tai modernus išskirtinio dizaino viešbutis Kijeve. Pastatas yra Ukrainos sostinės centre, šalia Operos rūmų. Viršutiniuose viešbučio aukštuose įrengti langai atveria vaizdą į miesto panoramą. Viešbutis yra vienas unikaliausių šiuolaikinės architektūros pavyzdžių Ukrainoje, o svečiams siūlomi įvairaus interjero kambariai patenkina tiek išrankių keliautojų, tiek verslo klientų pageidavimus.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų