REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskirtas premjeras Algirdas Butkevičius pranešė, kad šiandien buvo susitikęs su partijos Tvarka ir teisingumas lyderiu Rolandu Paksu, kuris informavo, kad Remigijus Žemaitaitis liks dirbti Ekonomikos komitete.  Anot jo, tai buvo R. Žemaitaičio pasirinkimas, kuris nori eiti Ekonomikos komiteto pirmininko pareigas. Politikas pažymėjo, kad į Vidaus reikalų ministro postą „tvarkiečiai“ pateikė kitas kandidatūras.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiandien iš manęs neišgirsite pavardžių“, – pasakė A. Butkevičius ir pažadėjo, kad viskas išaiškės, kai šios pateiktos kandidatūros bus apsvarstytos.

REKLAMA

Taip pat jis atskleidė, kad šiandien buvo susitikęs ir su Darbo partijos (DP) deleguotu kandidatu į Žemės ūkio ministrus Virgilijumi Jukna, kuris vėliau nuvyko į susitikimą su prezidente Dalia Grybauskaite. „Jis paliko gerą įspūdį – tiek man, tiek prezidentei“, – teigė jis.

Paklaustas apie kultūros ministro paieškas, socialdemokratų lyderis tikino, kad jau yra parinktas tinkamas žmogus, kuris patiks tiek kultūros ir meno žmonėms, tiek bus laukiamas ir geranoriškai sutiktas ministerijos žmonių. Tačiau kas šis žmogus, A. Butkevičius nesiėmė atsakyti. Balsas.lt primena, kad trys DP deleguoti kandidatai į ministrus A. Butkevičiui netiko. Buvo siūlomos renginių organizatoriaus Tado Rimdžiaus, aktoriaus Juozo Gaižausko ir etiketo specialisto, žurnalisto ir rašytojo Giedriaus Drukteinio kandidatūros.

Politikas užsiminė, kad galutinis ministrų sąrašas gali būti sudarytas jau šiandien vakare.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų