REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyrų erogeninės zonos gali atsirasti ten, kur jų visiškai nesitiki! Pavyzdžiui, itin jausminga kūno dalis yra delnai ir riešas. -27% Pakraunamas vibratorius LELO GIGI (rožinis) Pakraunamas vibratorius LELO GIGI (rožinis)

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl tai jautrios vietos?

Ant delnų išsidėstę daug nervinių galūnių, iš kurių 80 proc. receptorių yra susiję su mažojo dubens organais. Tačiau ši grandinėlė „įsijungia“ tik kraujyje atsiradus hormonų, kurie išsiskiria esant lytiniui susijaudinimui. Prisilietimas prie tam tikrų delno dalių ir pirštų labai jaudina, ypač meilės preliudijos metu.

REKLAMA

Svarbu!

Rankų glamonės yra abipusės. Partneris, kurio pirštų galiukais švelniai glostomas delnas, jaučia labai stiprų malonumą, o glostantysis taip pat patiria nervinių galūnių stimuliaciją, kurios yra ant pirštų galiukų.

Beieškant pulso

Moterims reiktų žinoti, kad ypač jautrios vietos yra išsidėsčiusios ant riešo. Odą čia reikia švelniai glostinėti, vos liečiant pirštais.

Ką jaučia jis? Vyras supranta tokias glamones kaip švelnumo ir meilės apraišką. Po 2-3 minučių vos juntamų ir vis aštrėjančių prisilietimų, moteris gali sustiprinti glostymus, pastoviai judant link pulso. Šioje vietoje vyro oda yra labai jautri ir švelni. Ypač tinka sukamieji judesiai pirštais – iš pradžių į vieną, paskui į kitą pusę. Net ir brutalus grubus vyras taps švelnesnis, įtaigesnis.

REKLAMA
REKLAMA

Ką jaučia ji? Partnerė jaus malonų ir jaudinantį kutenimą ant savo pirštų galiukų.

Dantukais dantukais!

Bet kokiam vyrui patiks, jei partnerė šiek tiek įkas kiekvieną jo pirštą dantimis. Iš pradžių reikia pirštą lyžtelėti liežuviu, šiek tiek pačiulpiant.

Ką jaučia jis? Net ir silpni įkandimai į pirštų pagalvėles, ant kurių išsidėstę pirštų antspaudai, stipriai stimuliuoja erekciją.

Ką jaučia ji? Stimuliuojamos erogeninės zonos, išsidėsčiusios ant lūpų ir ant vidinių skruostų pusių. Pastarosios yra veikiamos tik oralinio sekso metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kelionė delnu

Pirštų judėjimo trajektorija vyrišku delnu gali būti įvairi: sukamieji judesiai nuo centro į kraštus, nuo centro link delno linijos. Galima apvesti visą delno kontūrą pagal jo perimetrą, įjungiant ir pirštus.

Ką jaučia jis? Pačios jausmingiausios vyrų vietos šitaip glamonėjant – tarpupirščiai. Ir ši stimuliacija veikia ilgą laiką: moteris jau gali neliesti delno, o receptoriai ir toliau siunčia malonumo signalus į smegenis.

Ką jaučia ji? Tie patys pojūčiai, kaip ir glamonėjant tarpupirščius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų