REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Interneto ir penkių žiūrėtų „American Idol“ sezonų suteiktų galių dėka aš, Jūsų kuklus gerbėjas, leidžiu sau pažerti kritikos Jūsų laidai. Jūsų pačių, aišku, labui. Tiesiog dabar svarstau, ar mano problema, kad Jūsų kuriamą laidą žiūrėjau blaivus, ar Jūs turite problemų su M. Starkaus scenarijais, ar šiaip, dirbate LNK stiliumi?

REKLAMA
REKLAMA

Teisėjų „diskusijos“ ir „kivirčai“ tokie dirbtiniai, kad tyčiotis galima butų iki kitų Kalėdų, tik iš neįgaliųjų nepriimta juoktis: „Jie taip iš pavydo kalba“, „Jie kiša tau pagalius į ratus“ – rlly?

REKLAMA

Marijus – blankus ir niekuo neįsimenantis, bet tai turbūt tik į gerą, matant kaip atrodo jo kolegos.

Rūta Ščiogolevaitė: R. Ščiogolevaitės logika (Martyno Starkaus?) – „Tiolka“ atlieka vieno iš stipriausių pasaulyje balsų M.Carey dainą ir sugeba netgi kraupiai nenusidainuoti, kas yra visiška išimtis šiame projekte, sako – reiktų daugiau ritmikos (nes M. Carey atlikdama šią daina daro špagatus, Ščiogolevaitės manymu). Absoliučiai bebalsis bičas kažką kriokia kažkokia kalba – „Jis šiandien per pirmą dainą gal ir nelabai ten atsiskleidė, bet per antrą dainą jis atsiskleidė 150%“- suprask, jis nemoka dainuoti, bet jis labai stengėsi.

REKLAMA
REKLAMA

Savo globotiniui ant galvos užklijavo sidabrinį lipduką.

Samas: Ditirambas, di ti ram bas. Ne diterambas. „Tos diterambos tegul neužriečia tau nosies“ – aproovinu. Galingai. Kosmosas.

Samo performancas prieš savo pačios prižiūrimą atlikėją vertas atskiro dėmesio – iki ašarų davaręs ir visiškai nesiteikęs argumentuoti, kas buvo negerai - „Čia nebuvo viskas gerai. Ir mes žinome kodėl“, korifėjas visiškai „damušė“ kaltindamas mergaitę tuo, kad Šaprui matėsi šiame pasirodyme tik geltonais triusikais bėgiojantys šokėjai. Kad daugiau to nematyčiau, liepė mergaitei laidos prodiuseris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėliau Samas, tikriausiai, paklausė ką jam į ausį rėkia laidos scriptwriteris Marčius ir absoliučiai ne į temą pradėjo kalbėti: „Bet iš tikrųjų, tu antrą kartą prisiėmei didžiulę atsakomybę... ir paleist šou... ir su tokia sudėtinga daina... ir šitas botagėlis, kurį gavai nieko nereiškia...“

„Nepykit, vaikų darželis buvo. Iš tiesų buvo vaikų darželis. Iš tiesų tai savo vaikų darželį prisiminiau. Iš tiesų tai buvo vaikų darželis, aš čia tik publiką apgavau, kad nuraminti. Cha cha cha.“ – kosmosas. Niekas nesijuokė.

REKLAMA

Matyt, turi kažkokių urinaria problemų, nes dukart užsiminė apie kolegų šlapias kelnes. Niekas nesijuokė.

Saulius Prūsaitis: Visiškai ne eterio žmogus. Iškalbos neradau arba jam rašomas tekstas yra tragedija. Visada sutinka su tuo, ką sako Rūta. Į Šapro bandymus provokuoti pokalbiui mikčiodavo ir linkčiodavo galvą. Praėjus penkioms minutėms po Šapro komentaro dėl kičinio Kalėdų senelio nepilnamečių pasirodyme, replikavo jog „galbūt kai kas norėtų, kad iššoktų kazokas su kardu ir nukapotų jums galvas per Kalėdas“. Trylikinės atliko kalėdinę dainą „Let it snow“.

REKLAMA

„Nenoriu tavęs Saulium vadinti, nes tu Raketa“

Realiai bičas atrodo kaip ant meskalino sėdęs, iš „fear and loathing in las vegas“ vyrukas:

Šapras: atrodo, kad pateko ne į tą kompaniją. Tikiuosi, bent jau moka gerai.

Žiūrovai – didžioji dauguma rodomų per teliką žmonių – vaikai. Neaišku kodėl, nes lyg ir buvo vienas kitas suaugęs salėje. Pirmoje eilėje akiniuotas berniukas sėdėjo taip, kad visą laiką kalbant S. Prūsaičiui blaškė dėmesį, kartais berniukas paįvairindavo šou nusivilkdamas kokį megztinį vykstant pasirodymo kulminacijai. Už Šapro pirmoje eilėje sėdinti mergaitė, kalbant eterio gigantui, su didžiuliu susidomėjimu dorojo čiupačiupsą. Aišku, geriausias egzempliorius buvo bičas geltonais kedais. Su pačiais kedais viskas ok, jie geltoni. Tik tiek, kad šviečiantys geltoni kedai pritraukė dėmesį į galvą padabintą gandonkę. Pirmoje eilėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laidos perlai:

Laida buvo absoliutus disbalansas visomis prasmėmis, tiek minčių konstravimo, tiek emocijų reiškimo. Naujas wallpaperis su lemputėm dabinta didele dainuojančia Kalėdų eglute. Aš manau, kad klipas, patekęs į tinkamas (pvz. 9gag ar 4chan) rankas, galėtų youtube sulaukti daug daugiau, nei laidoje minėtų, 10 tūkst. peržiūrų.

Nojus sugebėjo neišdainuoti nesugadinamą Halellujah dainą.

Čia jau nežiūrint to, kad viena pirmųjų išmestų iš laidos yra, mano meškos sutraiškyta ausimi vertinant, vienintelė dainuojanti dalyvė šiame projekte. Aišku, „po tūkstantinių žiūrovų prašymų, skambučių naktį į asmeninį telefoną, JAV gynybos sekretoriaus įsikišimo ir didžiulių ginčų tarp komisijos narių“ Jūs ją grąžinsit atgal, bet vis tiek. Creepy.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų