REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar nežinote, kur sutiksite Naujuosius? Gal jau gailitės, kad neužsisakėte nuotaikingos kelionės į auksu tviskantį Paryžių ar šiuo metu nesėdite lėktuve, skrendančiame į saulėtąjį Tailandą? Naujienų portalas Balsas.lt atliko eksperimentą ir likus vos kelioms valandoms iki Naujųjų sutiktuvių pasiteiravo didžiausių kelionių agentūrų, ar dar yra galimybių kur nors išvykti. Rezultatai nudžiugino, tad prieš kraudamiesi lagaminą, paskaitykite, kur ir už kiek dar galite spėti išvykti šiandien.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuviai tradiciškai patraukė į Egiptą

Lėktuvais ir autobusais kelionės organizuojančios agentūros „Kelionių akademija“ darbuotoja Miglė sakė: „Labai abejoju, ar šiandien pavyktų kur nors išvykti, nes matau, kad nei skrydžių į kurortus, nei autobusinių kelionių pasiūlymų nėra.“

REKLAMA

„Jau praėjusią savaitę nebuvo vietų, o žmonės ateidavo ir norėjo užsisakyti keliones. Buvo ir tokių pasiūlymų, kur nesusirinko reikiamo dydžio grupės, tad jos buvo atšauktos. Teko atšaukti slidinėjimo kelionę į Slovakiją, bet visos, kurios suplanuotos lėktuvu, paprastai įvyksta ir norinčių netrūksta“, - sakė ji.

Anot pašnekovės, daugiausiai tautiečių naujuosius pageidavo sutikti Egipte. „Egiptas – pats populiariausias, taip pat patrauklios mūsų keliautojams ir egzotinės kelionės, Naujųjų sutikti daug turistų išvyko į Tailandą, aktyviai domėjosi kelionėmis į Meksiką ar Dubajų. Šios kryptys tampa vis populiaresnės“, - sakė agentūros atstovė.

REKLAMA
REKLAMA

Laiku nesusipratę moka daugiau

Kelionių agentūros „Grūda“ atstovė Valda Kimtytė, paklausta, ar yra galimybė kur nors išvykti dar šį vakarą, sakė: „Labai tuo abejoju, nes keliones autobusu pradėsim tik vasario mėnesį, o vietos Naujųjų laikotarpiui jau užpildytos. Be to, kelionės lėktuvu rezervuojamos iš anksto.“

Tačiau pašnekovė pateikė puikų variantą norintiems išvykti bet kokia kaina iš Lietuvos dar prieš Naujuosius: „Tokiu atveju galime pasiūlyti skrydį ir viešbutį, bet tai bus tikrai didesnė kaina, nei įsigytumėte ne tokiu skubiu atveju.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įspūdinga kaina už skrydį į Romą

Paprašius pasidomėti, kur būtent galima būtų išskristi „greituoju būdu“, pašnekovė, žvilgtelėjusi į bilietų pirkimo sistemą sakė: „Yra galimybė išvykti į Romą, skrydis su persėdimu kainuos 1722 litus.“ Pasak jos, paprastai tokie „greiti“ bilietai būna labai brangūs, o skrydžiai nepatogūs.

V. Kimtytė pasakojo, kad keliones šventiniam laikotarpiui žmonės paprastai perka vasarą, kai gali pasinaudoti žiemos sezono nuolaidomis, o šiuo metu dažniau domisi vasaros atostogų galimybėmis ir medžioja dar galiojančias akcijas.

REKLAMA

Likus porai valandų – Paryžius, Berlynas ir Kopenhaga

Naujienų portalo Balsas.lt kalbinta kelionių organizatoriaus „Neoturas“ kelionių aviabilietų vadybininkė Rasa Klimavičienė pasakojo, kad norintys išvykti, galimybių tai padaryti visada ras, tik gali tekti rimtai patuštinti piniginę.

„Naujųjų metų autobusinės kelionės jau prasidėjusios, bet lėktuvo bilietų juk visuomet yra. Žinoma, jų kaina yra gerokai didesnė. Per likusias kelias valandas dar suspėtumėte išskristi į Paryžių, Berlyną ar Kopenhagą. Tiesa, bilieto į abi puses kaina būtų nuo 1500 litų“, - sakė pašnekovė.

REKLAMA

Populiaru Naujuosius sutikti jūroje

Pasak R. Klimavičienės, likus porai dienų buvo keletas klientų, kurie norėjo atrasti laisvų vietų šventinėms kelionėms, bet to padaryti nepavyko.

Pašnekovės teigimu, šiemet lietuviai Naujuosius pageidavo sutikti Tailande ar Egipte, populiarios buvo ir kelionės autobusu: „Daug turistų išvyko į Paryžių, Taliną, Disneilendą, didelis susidomėjimas kelionėmis keltais į Skandinavijos šalis, kai kelte siūloma šventinė vakarienė ir kitos pramogos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų