REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Psichologai teigia, kad norint sujaudinti vyrą, reikia nusirenginėti kiek įmanoma lėčiau. Atrodo, nėra čia nieko sudėtingo. Vis dėl to, kas jau yra bandę sušokti savo brangiausiam striptizą, žino, kad tikrai nėra taip lengva išlaikyti lėtą tempą. Sunkiausiai yra užpildyti pauzes po kiekvieno drabužėlio nusivilkimo. Todėl striptizui, kaip ir kitam šokiui, reikalingas scenarijus.  

REKLAMA
REKLAMA

Pirmas scenarijus

Šis scenarijus puikiai tinka pradedantiesiems: visų pirma, jis nėra sudėtingas, antra, jis siūlo pasirinkti tam tikrą daiktą, už kurio vis galima pasislėpti, jei kažkas staiga nepavyktų.

REKLAMA

Vieta: miegamasis arba svetainė.

Reikalingas daiktas: kėdė su atlošu, bet be atkalčių.

Sceninis kostiumas: jo švarkas, kaklaraištis, kojinės, bateliai, juodos ar kitos spalvos seksualios kelnaitės be liemenėlės.

Muzika: ritminis disko stilius.

1 žingsnis. Pasodink savo draugą ant lovos. Prie lovos pristumk kėdę – kai tu sėdėsi ant jos, tavo keliai turi liesti partnerio kelius, o tavo akys – būti prieš jo akis. Atmink, kad pastovus akių kontaktas – vienas iš svarbiausių tavo pasirodymo momentų. Sėdėdama ant kėdės ir žiūrėdama tiesiai į partnerį lėtai atsek švarką, atlapok jį taip, kad matytųsi tavo krūtinė. Neskubėdama vėl užsek švarką.

REKLAMA
REKLAMA

2 žingsnis. Apsisuk 180 laipsnių. Keletą kartų kilstelk švarko skvernus. Tada pasilenk ir atsiremk į kėdės atramą, atsistok pakeldama gražiai užpakaliuką. Pajudink jį aukštyn-žemyn. Ir tada vėl atsigręžk veidu į partnerį atsisėsdama ant kėdės.

3 žingsnis. Pademonstruok kojas, atsegdama apatinę švarko sagą ir šiek tiek patraukdamas jas į šalis. Tada lėtai atsek likusias sagas, judėdama aukštyn-žemyn. Žiūrėdama jam į akis, nusiimk švarką nuo pečių – taip, kad apnuoginta krūtinė jam būtų prieš akis. Palauk keletą sekundžių ir vėl švarką užsimesk ant pečių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4 žingsnis. Atsuk kėdės atkaltę į partnerį ir atsisėsk – taip, kad vėl žiūrėtum jam į akis. Lėtai nusiimk švarką ir nuleisk jį ant grindų. Tik jokiais būdais nemesk jo – tai nėra estetiška. Dabar pradėk save glamonėti: iš pradžių krūtinę, po to vis leiskis žemyn...

5 žingsnis. Atsistok ir nurišinėk kaklaraištį. Tik neskubėk! Dabar, kai tavo partneris jau įkaitęs, norisi greičiau viską pabaigti. Tačiau to daryti jokiais būdais negalima! Lėtai atrišk kaklaraištį ir nusitempk jį nuo kaklo. Apjuosk kaklaraiščiu savo krūtinę, paskui klubus, o tada užmesk kilpą jam ant kaklo. Pritrauks prie savęs ir padovanok gilų bučinį. Tada lengvai nustumk atgal ant lovos.

REKLAMA

6 žingsnis. Neabejok: dabar tavo draugužis galutinai pametęs galvą, tad daugiau jo kankinti neverta. Vis dėl to skubėti neverta, ypač maunantis savo seksualias kelnaites. Lik tik su kojinėmis ir lėtai slink link lovos.

Antras scenarijus

Šis scenarijus sudėtingesnis. Tačiau čia sau galima leisti daugiau laisvės – juk visiškai kontroliuosi savo partnerį. Viskas priklausys tik nuo tavęs.

Vieta: bet kokia patalpa, kur yra didelis ir stiprus stalas.

Reikalingi daiktai: stalas ir kėdė.

Scenarijaus kostiumas: šiuo atveju erotinis kostiumas priklausys tik nuo tavo fantazijos ir tavo rolės, kurią tu pati išsirinksi. Tačiau bet kokiu atveju reiktų kažko ekstravagantiško. Būtinas kostiumo atributas – juoda liemenėlė ir kelnaitės.

REKLAMA

Muzika: lėta ir romantiška.

1 žingsnis. Sėsk ant stalo krašto veidu į partnerį. Keletą kartų suvesk ir atverk šlaunis. Stenkis kiek įmanoma giliau įsijausti į vaidmenį: būk šėlioklė, vilioklė, gal išdykusi mokyklinukė, o gal griežta medicinos seselė.

2 žingsnis. Atsistok ant stalo ir lėtai atsisek viršutinį drabužėlį. Tuomet nusivilk jį ir švelniai užmesk ant partnerio. Tą patį padaryk su sijonėliu – nusisek ir numesk jam. Visus šiuos veiksmus tegul lydi seksualūs kūno judesiai, o jei esi pakankamai artistiška, tuomet nepagailėk ir jaudinančių garsų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3 žingsnis. Dabar nusivilk apatinius, tačiau viską daryk labai lėtai. Iš pradžių atsikratyk liemenėlės. Kelnaites kelis kartus nuleisk nuo klubų, tačiau neskubėk jų nusimauti iš karto. Nusimauk jas tada, kai pajusi, jog partneris yra ypatingai susijaudinęs.

4 žingsnis. Atsikratyk apatinių ir pašok ant stalo nuoga. Šokdama būtinai liesk savo kūną, glostinėdama kaklą, krūtinę, pilvą.

5 žingsnis. Tęsdama šokį, pasisuk į partnerį nugara ir pasilenk taip, kad tavo veidas būtų tarp kelių. Pasiūbuok lengvai klubais. Dėmesio: šis atlikimas reikalauja lankstumo, tad geriau pasitreniruoti iš anksto.

6 žingsnis. Vėl atsisėsk ant stalo krašto. Pakviesk partnerį pas save ir apkabink jį kojomis. Tada pabučiuok jį. Šio numerio pabaigoje jūs galite pasimylėti tiesiog ant stalo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų