REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vairuotoja, kuri kaip skelbia liudininkai buvo beveik nuoga ir nevilkėdama nieko išskyrus pasegtą švarkelį penktadienį, sausio 18 d. Naujajame Džersyje trenkėsi į akmeninę sieną ir pabėgo iš įvykio vietos greičiausiai bus baudžiama už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio ar psichotropinių medžiagų.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnas moters automobilį sustabdė praėjus vos kelioms minutėms po avarijos. Varvike gyvenanti 36-erių vairuotoja Catherine Giaquinto policijai pareiškė negalinti prisiminti nei paties incidento, nei kur ji tuo metu važiavo, skelbia „Associated Press“. Pastebėję, kad automobilio salone mėtosi jos drabužiai pareigūnai paprašė moters apsirengti. Pranešama, kad praėjus keletui minučių C. Gianquito galiausiai pavyko įvykdyti šį prašymą.

REKLAMA

Kaip skelbia „Daily Mail“, atlikti blaivumo testai parodė itin aukšto lygio organizmo apsinuodijimą, o atsistoti ant kojų moteris apskritai nebegalėjo. Moters automobilis buvo konfiskuotas, o pati C. Gianquito buvo paleista su blaivaus suaugusio asmens priežiūra, nors apie tai, ar ji išsikvietė advokatą neskelbiama.

Moteriai pateikti kaltinimai dėl vairavimo apsvaigus nuo alkoholio ar psichotropinių medžiagų, atsisakymo atlikti testą alkoholio matuokliu, pasišalinimo iš įvykio vietos, nesugebėjimo pranešti apie avariją, neatsargaus vairavimo, vairavimo nesegint diržo ir netvarkingų dokumentų laikymo.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų