REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Ypač darbo kolektyve ar vadovo akivaizdoje bus žalinga demonstruoti ambicijas, nepaisyti kitų nuomonės. Tad bus sveika žvilgtelėti į save svetimomis akimis, pamąstyti, kaip jūs elgtumėtės sutuoktinio, vaikų vietoje.

REKLAMA
REKLAMA

 

Tauras

Būsite linkę pavyduliauti, be reikalo įtarinėti sutuoktinį. Gresia išlaidos dėl netikėto buitinės technikos ar mašinos gedimo, kelionės ar sutuoktinio reikalų. Antrą dienos pusę nepatartina aptarinėti šeimos biudžeto.

REKLAMA

Dvyniai

Šiuo metu norų ir ryžto siekti tikslų net per daug. Atsakingus sprendimus, ypač finansinius, darbo ar kelionių klausimu, tinka priimti tik pirmąją dienos pusę.

Vėžys

Rūpesčiai dėl darbo, sveikatos, šeimos, namų, tėvų gali rimtai prislėgti. Svarbių reikalų tvarkymą ir meilės pasimatymą verta atidėti. Šiandien niekur neskubėkite.

Liūtas

Pakaks ne tik optimizmo, gerų norų, bet ir pagrindo pykti ant artimųjų, ypač vaikų, sutuoktinio. Nuo ankstyvo ryto pasistenkite nusiteikti geranoriškai, juk supykus sunkiau tvardytis.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Vertėtų atsisakyti planuotų svarbių daiktų pirkimo, sunkių, pavojingų darbų ar rizikingos kelionės automobiliu.

Svarstyklės

Gali imti nepatikti viskas, kas susiję su sutuoktiniu, – norėsis ko nors nepasiekiamo, tobulo. Tai laikas, kai nereikia dalintis savo dalykiniais planais šeimoje. Galimos nenumatytos kliūtys tvarkant juridinius, piniginius, turto reikalus.

Skorpionas

Nerizikuokite pinigais ir karjera. Meilės, šeimos santykių srityje bus progų patikrinti savo ištvermę ir išradingumą.

Šaulys

Į viską žvelkite iš toliau – nebūkite smulkmeniški, ypač sutuoktinio atžvilgiu. Darbe galimos nesėkmės. Venkite boso, stenkitės kuo geriau atlikti savo užduotis. Būkite atidesni tėvams, neprieštaraukite jų nuomonei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Įtampa augs. Darbe iš jūsų bus daug reikalaujama – nesitikėkite, kad būsite suprasti, įvertinti. Galimi skandalai su mylimu žmogumi.

Vandenis

Nieko vieni neplanuokite – jūsų sutuoktinio ar partnerių ketinimai gali būti visai kitokie, be to, šiandien kilusius sumanymus bus sunku įgyvendinti. Būkite atidesni tėvų sveikatai.

Žuvys

Pasistenkite nusiteikti optimistiškai, kitaip būsite linkę įtarinėti ar pulti į neviltį dėl niekų. Jums gali stigti dėmesio iš sutuoktinio, artimųjų. Tikėtinos vagystės iš namų.

 

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų