REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vis daugiau moterų nusprendžia kreiptis į plastikos chirurgus ir vis dažniau tuo naudojasi aferistai. Amerikietis Calvinas Butleris – ne išimtis. Jis pasiskelbė esąs plastikos chirurgu ir atlikdavo sėdmenų didinimo „operacijas“. Savo klientėms Calvinas prisistatydavo kaip Tamiekas Butleris. Patalpinęs skelbimą, kad jo sukurtas mišinys idealiai tinka sėdmenų didinimui, jis sulaukė daug skambučių iš moterų.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš kiekvieną „operaciją“ jis pasigamindavo savo stebuklingojo mišinio, kurį sudarydavo kūno kremas ir vanduo. Mišinio pavadinimas buvo „Crazy Glue“, o kiekviena injekcija tekainavo 200 JAV dolerių.

REKLAMA

Pirmosios klientės kreipėsi jau po mėnesio, esą jų užpakaliai neatrodo taip kaip turėtų. Įdomu tai, kad pacientėms buvo nė motais, kad „chirurgas“ nemūvėjo medicininių pirštinių, veido kaukės ir vilkėjo įprastais kasdieniais rūbais. Į plastikos chirurgą taip pat kreipėsi ir vyrai, o daktaras jiems pritaikydavo net 100 JAV dolerių nuolaidą.

Viena iš jo pacienčių policijai pasakojo: „Jis paprašė manęs nusirengti žemiau juosmens, o paskui pasižymėjo flomasteriu vietas, kur trūko papildomų apimčių. Butleris sakė, kad į šias zonas jis įšvirkš specialaus silikono. Po švirkšto injekcijos jis ištrynė kraują audinio skiaute ir pranešė, kad galiu su juo atsiskaityti.“

REKLAMA
REKLAMA

Po procedūrų visi klienta pajautė skausmus, vietose kur buvo įleistos injekcijos, jose taip atsirado gumbai. „Gydytojas“ patarė jiems pagulėti karštoje vonioje ir masažuoti skaudamas vietas.

„Visi pacientai skundėsi dėl limfinių mazgų padidėjimo, stipraus kosulio ir skausmo sėdynės raumenyse. Mums teko pašalinti turinį iš minkštųjų audinių chirurginiu būdu“, – pranešė medicinos centro atstovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų