REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Antradienio vakarą būrys kviestinių svečių atskubėjo į erotinės komedijos „Valentinas Vienas“ premjerą.

Antradienio vakarą būrys kviestinių svečių atskubėjo į erotinės komedijos „Valentinas Vienas“ premjerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rytą surengtos spaudos konferencijos metu filme vaidinantys aktoriai prisipažino, kad nekantriai laukiantys vakaro premjeros. Tai bene visiems aktoriams buvo pirmasis kartas, kuomet jie išvydo galutinį filmo variantą.

REKLAMA

Nors į rytą vykusią spaudos konferenciją pagrindinio vaidmens atlikėjas aktorius Vytautas Šapranauskas neatvyko, tačiau į premjerą žinomas vyras atvyko kartu su savo mylimaja Ieva Stasiulevičiūte, tačiau nusifotografuoti prie filmo sienelės nepanoro. 

Visos žvaigždės, atvykusios į lietuviško filmo premjerą, nuotraukų galerijoje:

 

Apie filmą:

Nuo pat pirmųjų anonso akimirkų pasakojama filmo vienišiaus, viengungio Valentino, kurį vaidina Vytautas Šapranauskas, istorija. Kankinantis meilės trūkumas, besibučiuojančios porelės ir neprašyta atėjusi Įsimylėjėlių diena tiesiog kelia jam pyktį. O kur dar šventinės radijo laidos vedėjai, it tyčia mėginantys pašiepti tokius kaip jis, nespėjusius sau rasti žmogaus, kurį galėtų pabučiuoti ir apkabinti.

REKLAMA
REKLAMA

„Valentinas Vienas“ siužetas intriguoja tuo, kad žiūrovai išvys ne vieną, o dvi filmo pabaigos versijas. Jas žiūrovai galės pamatyti skirtinguose kino teatruose, o eis į filmą nežinodami, kokia pabaiga laukia. Filmo kūrėjai taip nusprendė pasikonsultavę su su potencialiais žiūrovais. Pirmiausia, išsiskyrė peržiūrų dalyvių nuomonės – vieniems labiau patiko intriguojanti, kitiems – aiškesnė filmo pabaiga. Taip pat didelės įtakos turėjo ir pagrindinį herojų Valentiną vaidinęs aktorius Vytautas Šapranauskas.

Žiūrovams atsiveria miegamieji, kuriuose – kūniško pasitenkinimo trokštanti Gabija Ryškuvienė, gundytoja Agnė Grudytė, vienos nakties nuotykiui pasiruošęs Leonardas Pobedonoscevas ir geismui pasiduodantys Darius Gumauskas bei Vaida Butytė. Ar išgėręs Manto Jankavičiaus herojus pasiduos geriausios draugės provokacijai perkelti jų jausmus į lovą? Ar Justės Zinkevičiūtės vaidinamos merginos santykiai su L. Pobedonoscevo lovelasu turi ateitį? Ar vienišiaus Valentino ašaros padės Įsimylėjėlių dienos vakarą rasti išsiilgtą moterį?

Visus atsakymus žiūrovai sužinos pažiūrėję filmą, kuris kino teatrus pasieks vasario 8 dieną. Išvysti filmą turės galimybę ne tik Lietuvoje gyvenantys lietuviai, bet ir Danijoje, Islandijoje, Norvegijoje bei Anglijoje. Filmai bus rodomi su angliškais subtitrais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų