REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sutikite, kad šventės yra šventės, tad ir seksas per jas turėtų skirtis nuo kitos intymios kasdienybės. Šv. Valentino diena – puiki priežastis paįvairinti savo seksualinį gyvenimą ir suteikti vienas kitam aštrius pojūčius ir nepatirtus malonumus. Jau šventės išvakarėse reikėtų gerai apie tai pagalvoti, kaip nudžiuginti savo partnerį, o ir savęs nenuskriausti.

REKLAMA
REKLAMA

Jei jūsų santykiai tik prasidėjo, nieko ir galvoti nereikia. Vargu, ar spėjote atsidžiaugti vienas kitu, šiuo metu bet koks seksualinis kontaktas – tikra šventė.

REKLAMA

Visai kitas reikalas, jei šv. Valentino vakarą jūs sugalvojote netekti nekaltybės. Juk ši meilės naktis turėtų ilgam išlikti atmintyje ir būti geru prisiminimu. Intymų pasimatymą pradėkite nuo romantiškos vakarienės – tai bus savotiška žaisminga preliudija. Tik atminkite, kad maistas turėtų būti lengvas, o patiekalų kiekis – nedidelis.

Rami muzika sukurs puikią nuotaiką ir suteiks galimybę pakviesti šokiui, prisiglausti vienas prie kito. Ir koks gi vakaras be žvakių! Tiesa, jūs pirmąkart tapsite meilužiais, tad nenusiminkite, jei labai drovėsitės ir viskas eisis kiek nerangiai. Prigesinta šviesa suteiks intymumo ir sušvelnins aplinkybes.

REKLAMA
REKLAMA

Reikia pastebėti, kad šiuo receptu galėtų pasinaudoti ir seniai gyvenantys kartu, kai seksas tampa jau kasdienybė ir, deja, rutina. Švenčių proga pasitikite savo vyrą apsirengusi seksualiai ir nepadoriai, su slidžiais ar ažūriniais nėriniais, kojinėmis, aukštakulniais... Jei jis nenukris nustebęs, aistringa naktis – garantuota.

Su įvaizdžiu galite ir paimprovizuoti. Galbūt apsivilkite seselės trumpą chalatuką arba tarnaitės drabužėlius – jūsų vyras tikrai sutiks kurį laiką „pasirgti“ lovoje, kad tik jūs jį paslaugytumėte. O kitus, atvirkščiai, jaudina „apsirengusios, bet ne nuogos“ stilius. Kiekvienam savo. Svarbiausiai, įgyvendinkite bent vieną tikrą savo vyro fantaziją: su seksualiais aksesuarais, botagėliu ar nebandytu lubrikantu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ypatingą aštrumą santykiams suteikia ekstremalus seksas. Kodėl gi Valentino diena neatsisakius tradicinio sekso ir neišbandžius kažko naujo? Viskas priklauso tik nuo jūsų fantazijos ir nervinės sistemos galimybių. Vieniems seksas ant virtuvinio stalo jau yra ekstremalu, o kitiems pergrūstame viešajame autobuse – normalu. Kad ir kur jus užkluptų aistra – prekybos centre ar daugiaaukščio namo lifte – atsiduokite, tik saugokitės traumų ar viešosios tvarkos saugotojų.

Daugiau nei 20 proc. porų švenčių proga pasineria į įvairius seksualinius eksperimentus. Pats paprasčiausias – prekės suaugusiems ir pirmąkart išbandyti įvairius žaisliukus. Kai kurie vien tik tuo neapsiriboja: jie ieško trečio nario savo santykiams paįvairinti arba išbando tantrinį seksą.

Jei jūs esate per daug konservatyvūs, galite paprasčiausiai apsiriboti gera vakariene ir pratęsti vakarą liukso kambaryje viešbutyje. Galite pasimėgauti striptizu klube, o galite užsakyti ir privatų šokėją. Galima sudalyvauti šventiniame šou, o galima užsakyti haremą ir pasijusti tikru valdovu. Taigi, viskas priklauso nuo noro ir piniginės storumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų