REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

(Papildyta 16:53) Sportininkas sulaikytas ir penktadienį stos prieš teismą, praneša BBC.

(Papildyta 16:53) Sportininkas sulaikytas ir penktadienį stos prieš teismą, praneša BBC.

REKLAMA

Policija pranešė, kad 26-erių vyras, kurio tapatybės neatskleidė, areštinėje. Pradėtas nužudymo bylos tyrimas. Įtariamasis penktadienį pasirodys teisme, prieš teismo posėdžius policija oficialiai neskelbia įtariamųjų tapatybės.

REKLAMA
REKLAMA

(Papildyta 14.59) M-Net Movies atsisakė planų rodyti anonsus kuriuose vaidino O. Pistorious

Pietų Afrikos televizija "M-Net Movies" nusprendė neberodyti "Oskarų" apdovanojimų anonsus, kuriuose vaidino O. Pistorious, praneša Huffington Post. Kol kas šiuos vaizdus dar galima pasižiūrėti "YouTube" tinkle, tačiau manoma, kad greitai jie iš ten bus pašalinti.

REKLAMA

(Papildyta 13.09) Policija paneigė pranešimus dėl netyčinio nužudymo

Pietų Afrikos policijos atstovė Denise Beukes spaudos konferencijoje pranešė, kad teisėsauga yra labai nustebusi dėl pasirodžiusių pranešimų, kad O. Pistorius supainiojo R. Steenkampą su plėšiku. Policija pabrėžia, kad ši informacija buvo pateikta ne teisėsaugos institucijų. Ji taip pat atskleidė, kad policija į O. Pistoriuso namus jau ir anksčiau buvo kviečiama dėl „nusikalstamos veikos įtarimų privačioje valdoje“. 

REKLAMA
REKLAMA

Mergina, kurią nušovė šešiskart parolimpinis čempionas Oscaras Pistorius, buvo žymi Pietų Afrikos gražuolė ir modelis Reeva Steenkamp, praneša dailymail.com.

Leidinio teigimu, mergina nuo pernai lapkričio draugavo su sportininku. Manoma, kad vasario 14-ąją Šv. Valentino dienos proga ji norėjo nustebinti mylimąjį, todėl be perspėjimo įsigavo į jo namus. 

Sprendžiant iš socialiniame tinkle „Tweeter“ paliktų žinučių, R. Steenkamp labai laukė šios dienos.

„O ką jūs paruošėte savo mylimajam rytojui?“ #getexcited #ValentinesDay“, – parašė mergina.

„Skamba puikiai! Tai turėtų būti puiki meilės diena visiems :) Telaimina jį Dievas“, – pridūrė savo „Tweeter“ paskyroje mergina.

Teismas O. Pistoriuso gali laukti jau ketvirtadienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų