REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

22 dalykai, kuriuos turi mokėti, kol tau sukaks 30

Kaip protingiausia atsikratyti to beviltiško praėjusios nakties tipo? Ką apsirengti, kad po penkių minučių atrodyčiau super? Ką daryti, kad nuotraukos visada būtų puikios? Mūsų gyvenimo būdo ekspertai atskleidžia geriausius triukus, kurie tavo gyvenimą padarys daug malonesnį ir stilingesnį!

REKLAMA
REKLAMA

1. Greitai susikurk super stilių. Skubi į pasimatymą ir turi tik penkias minutes pasipuošti. Be to, parlėkei iš darbo vos gyva. Nepanikuok! Dizaineriai Dolce ir Gabbana turi ypatingą skubių atvejų formulę, kurią pateikia knygoje „Kaip avint aukštakulnius be nelaimingų atsitikimų pakeisti lemputę?“ Apsimauk mėgstamiausius džinsus, apsivilk blizgią palaidinukę, pasidaryk natūralų makiažą, nepamiršk papuošalų (geriausiai tinka dideli auskarai), vieno brangaus aksesuaro (rankinės ar apyrankės), pasikvepink jausmingais kvepalais – ir pirmyn. Svarbiausia – pasitikėk savimi! Turi skubėti į pasimatymą, bet neturi galimybės išsivalyti dantų? Suvalgyk obuolį! Stinga laiko susitvarkyti plaukus? Perbrauk juos drėgnomis šukomis ir automobilyje įjunk šildytuvą.

REKLAMA

2. Džiaukis komplimentais! Gyvenimas per trumpas, kad netikėtum maloniais kitų pasakytais žodžiais. Nes tie, kurie pasitiki savimi, nesijaučia blogai, kai kiti pataikauja, arba nemano, jog būtina abejoti kitų žodžiais. Išmok mėgautis komplimentais! Žingsnis Nr. 1. Tinkamai reaguok. Viskas labai paprasta: reikia tik pasakyti ačiū ir nusišypsoti. Nesibaimink, kad džiaugdamasi komplimentais gali atrodyti pasipūtusi. Žingsnis Nr. 2. Pati sakyk komplimentus. Kiekvieną dieną ištark tris sąžiningus komplimentus – tai veiksminga treniruotė. Rytą žvelgdama į veidrodį pagirk save („Mano šukuosena šiandien puiki!“), o dieną nudžiugink kolegas, draugus ar net visiškai svetimus žmones. Žingsnis Nr. 3. Kolekcionuok komplimentus. Įsidėmėk visus meilius žodžius, kuriuos tau kas nors pasakė, jie pamalonins tavo ego, kai nuotaika bus prasta.

REKLAMA
REKLAMA

3. Išmok ruošti martinio kokteilį! Šis klasikinis gėrimas tinka visomis progomis. Jei jį tinkamai suplaksi, nė vienas vyras neatsispirs. Receptas labai paprastas: sumaišyk šiek tiek džino ir šlakelį martinio, gausiai pridėk ledo ir supilk į atšaldytą taurę. Kokteilį papuošk žalia alyvuoge, pasmeigta ant dantų krapštuko. Profesionalo patarimas: alyvuogės su kauliuku atrodo skaniau! Bet nepamiršk: tokiais gėrimais mėgautis reikia saikingai!

4. Skraidyk pirmąja klase! Ar apie skrydį lėktuvu prabangia verslo klase paprasti mirtingieji gali tik pasvajoti? Jokiu būdu! Žinome kelis triukus, kaip protingai gali patekti į pirmąją klasę ir keliauti it VIP klientei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

* Daugiausia galimybių turi, jei keliauji viena ir gerai atrodai. Be to, nepamiršk pasiimti brangios rankinės (jokių kuprinių!) ir būk elegantiškai apsirengusi. * Neskrisk tuo laiku, kai dažniausiai keliauja verslininkai. Geriau savaitgaliais, o ne darbo dienomis, geriau per pietus ar naktį nei rytą ir vakare. * Mandagiai ir diskretiškai paklausk: „Ar nėra galimybės persėsti į kitą klasę?“ * Švelniai pameluok. Labai mandagiai lėktuvo palydovui pasakyk, kad tik lėktuvo priekyje tavęs nepykina, todėl tu labai norėtum gauti vietą ten.

REKLAMA

5. Patek į populiariausią miesto klubą! Ne kiekvienam atveriamos visos durys. Gal ir taip, bet mes pasirengę atskleisti paslaptį, kaip padaryti įspūdį apsaugininkams bei durininkams. Kartu pasikviesk šešias žavingas drauges. Tokiam gražuolių būriui negalės atsispirti nė vienas durininkas! Stilingi drabužiai daugeliu atveju yra puikiausias bilietas. Išsiaiškink durininko vardą ir su juo kaip su nauju geriausiu draugu pasisveikink. Tik nepasirodyk įžūli. Žavingai šypsokis ir jokiu būdu nesikeik.

6. Gauk didesnį atlyginimą! Ei, viršininke, man reikia daugiau pinigų! Jei laikysiesi šių taktinių patarimų, greitai galėsi džiaugtis apvalesne banko sąskaita. * Pateik savo darbo rezultatus: iš anksto pažymėk keturias priežastis, kodėl nusipelnei gauti priedą. Už praėjusių metų laimėjimus, už šių metų gerus rezultatus arba už tai, kad perėmei dar vieną papildomą darbo sritį. * Rink tinkamą laiką: visada kalbėk su viršininku tik dviese. Šiam pokalbiui nepalankus pirmadienio rytas ir penktadienio popietė. * Ieškok alternatyvų: jei tavo viršininkas nesutinka padidinti atlyginimo, paprašyk kitų lengvatų, tarkim, tarnybinio automobilio, vienkartinės premijos, lankstesnio darbo laiko. Taip pat pasiteirauk vadovo, kada gali tikėtis daugiau pinigų.

REKLAMA

Nepatariame : nemaldauk, nevaidink nelaimingos ir jokiu būdu negrasink išeiti iš darbo.

7. Seksualiai vaikščiok avėdama aukštakulnius. Juk su tokiais bateliais kojos atrodo lieknos ir labai ilgos, o tu – gundanti ir geidžiama. Net kasdienėmis situacijomis (pvz., apsiperkant prekybos centre) jie teikia žavesio. Aukštakulniai tau nepatogūs? Štai keli naudingi patarimai.

Įprotis. Jei esi pakviesta į didelį renginį, batelius pradėk avėti dvi savaites prieš jį, tarkim, namie plaudama indus, tvarkydama kambarius. Tai būtina, kad kojos prie jų įprastų. Plotis ir aukštis. Pradedančiosios jaučiasi saugiau avėdamos batelius platesne pakulne, o pažengusiosios mėgsta batelius ar basutes su plonyčiu kulniuku. Naujausių tyrimų duomenimis, koketiški bateliai trijų centimetrų pakulne nėra patogesni nei bateliai devynių centimetrų kulniukais. Sakoma, kad žemesni bateliai netgi greičiau sukelia kojų bei nugaros skausmus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lingavimas klubais. Eidama statyk vieną koją mažu atstumu už kitos – tarsi eitum lynu. Tavo klubai linguos aštuonetuko forma. Holivudo žvaigždžių triukas: paprašyk batsiuvio vieną kulniuką truputį nušlifuoti – tavo klubai linguos dar labiau gundančiai!

Tinkamai vaikščiok. Svarbiausia vaikščioti mažais žingsneliais. Jei avi aukštakulnes basutes, nemūvėk kojinių: daug lengviau su jomis vaikščioti basomis kojomis, nes pėdos geriau prilimpa prie padų.

Aukštakulnių basučių priešai. Kilimai (esant aukštesnėms pakyloms kyla didelis pavojus suklupti!), netašytų akmenų grindinys, eskalatorius, oro uostai (ilgi atstumai). Be to, nepamiršk kaitalioti skirtingo aukščio pakulnes: šiandien bateliai 8 cm kulniuku, rytoj balerinų bateliai – taip sumažinsi tempimą kojų sausgyslėse.

REKLAMA

Ypatingi pasimatymai ir vakarėliai. Važiuok taksi. Jei atrodai kaip žvaigždė, nebėk autobusui iš paskos.

8. Skųskis žavingai. Kad ir kas tai būtų – persūdytas maistas restorane ar nemandagi pardavėja, – sulaukus 30-ies esi pakankamai protinga, kad nebeslėptum kiekvieno susierzinimo! Mes žinome, kaip tinkamai pasiskųsti. Nesidrovėk! Galvok apie tai, kad turi teisę pasiskųsti, jei tave blogai aptarnavo ar nusipirkai brokuotą prekę. Nes tu esi klientė! Apgalvok, ko nori. Atsiprašymo, kompensacijos ar susigrąžinti savo pinigus? Iš pradžių kalbėk tyliai ir lėtai. Jei iškart pradėsi rėkauti, vėliau nebegalėsi pakelti tono. Visada išlik konstruktyvi! Pasinaudok Divos metodu! Parduotuvėje reikšdama pretenzijas atkreipei kitų pirkėjų dėmesį? Puiku, nes publikos dėmesys daro dar didesnį spaudimą atsakingam asmeniui. Bet kokiu atveju tai arba įrodymas, arba liudininkai.

REKLAMA

9. Būdama nuoga jauskis patraukli. Ar tave apima didelė baimė, kai nusimeti drabužius ir pirmą kartą mylimajam pasirodai nuoga? Jei laikysiesi mūsų patarimų, galėsi ramiai laukti šios akimirkos.

Atsipalaiduok! Įrodyta, kad joks vyras intymiomis akimirkomis nepastebi nei tavo pilvuko, nei celiulito. Nepamiršk tiesios laikysenos! Tinkamai stovėdama ir vaikščiodama atrodysi lieknesnė. Patarimas: lovoje nenusiauk aukštakulnių – jie ne tik pailgina kojas, bet juos išvydę vyrai tampa silpnavaliai. Įprask prie to! Išmok būti nuoga. Kasdien mažiausiai penkias minutes namie vaikščiok be drabužių. Kuo labiau pasitikėsi savo kūnu, tuo jis tau bus gražesnis. Visada padeda: pasitepk savaiminio įdegio kremu, apsirenk nuostabius apatinius, uždek žvakes (jausiesi maloniai!) arba pirmą kartą jam užrišk akis ir jį sugundyk!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

10. Nuotraukose atrodyk įspūdingai! Supermodelis Gisele Bündchen žino, kaip tai veikia. Fotografuojant svarbu apšvietimas. Bloga šviesa viską sugadina. Šviesos šaltinis turi būti nukreiptas tiesiai į tave, bet jokiu būdu neturi būti virš tavęs ar po tavimi. Galvą šiek tiek palenk ir patikrink, kokiu kampu geriausiai išryškėja tavo veido bruožai. Visada šypsokis, atlošk pečius.

Modelių triukai Putlios lūpos. Burną praverk tiek, kad tarp tavo lūpų tilptų vieno cento moneta. Didelės akys. Pažiūrėk į apačią ir akis pakelk tik prieš pat nuspaudžiant fotoaparato mygtuką. Ilgos kojos. Viena koja rodyk į nuotraukos vidurį ir leisk fotografui fotografuoti įstrižai iš apačios!

REKLAMA

Lengvai pravertos lūpos atrodys taip, tarsi norėtum įkąsti. Akys bus optiškai didesnės, jei žvilgsnį lėtai kreipsi į viršų.

11. Padaryk įspūdį jo tėvams. Šis vaikinas – tavo išrinktasis? Yra būdų pelnyti jo šeimos palankumą. Daryk taip. Rinkis tinkamas temas. Pavyzdžiui, užsimink, kad tau labai patinka restoranas, į kurį pakvietė jo tėvai, kad dievini savo gyvenamą vietą ir neketini niekur kraustytis, kad ateityje ketini pirkti butą, apie savo laimingą vaikystę (faktą, jog buvai išmesta iš mokyklos, geriau nutylėk!). Pabrėžk savo savarankiškumą. Leisk iš savo pasakojimų suprasti, kad esi nepriklausoma ir inteligentiška. Be to, nepamiršk paminėti, kad tavo gyvenimo planai puikiausiai sutampa su išrinktojo ketinimais. Gerai pasiruošk. Iš anksto pasiruošk atsakymus į tradicinius klausimus: „Kur jūs susipažinote?“, „Ką veikia tavo tėvai?“ Taip pat prieš susitikimą stenkis sužinoti kuo daugiau apie jų šeimos ritualus ir dramas, kad nesukeltum niekieno nepasitenkinimo. Sužibėk bendru išsilavinimu. Keletą dienų prieš susitikimą paskaityk laikraštį, žurnalus, kad žinotum naujienas ir galėtum palaikyti lengvą pokalbį.

REKLAMA

Nedaryk to. Tabu temos ? Buvę draugai, vienos nakties nuotykiai, netikusios dizainerių rankinės, planuojama daryti tatuiruotė. ? Padaryk įspūdį savo drabužiais, bet nepersistenk! Tu neturi ateiti apsirengusi kaip seksuali avantiūristė (nors tai tikriausiai patiktų jo tėčiui!), todėl geriau nevilkėk itin pakietintos liemenėlės ir nesilakuok nagų raudona spalva. ? Nekritikuok jo tėvų. Moterys turi žinoti, kada patylėti. ? Nesikreipk į savo mylimąjį: „Mano vaikuti“ ar „Tigro uodegėle“. ? Nepalik įjungto mobiliojo ir nenervink nuolatiniu jo skambėjimu. ? Negerk per daug alkoholio. ? Nevaidink geros marčios ir nepataikauk. Melas gali greitai išaiškėti!

REKLAMA
REKLAMA

12. Sėkmingai flirtuok! Prekybos centre prie kasos stovi vyriškos lyties svajonių egzempliorius. Nusiųsk jam teisingus signalus! Nepamiršk: flirtavimo sėkmė nepriklauso nuo to, ar esi graži ir nuo to, ką tu sakai. 55 proc. sėkmės –kūno kalba (tiesi laikysena, pozityvus mąstymas), 33 proc. – balso skambėjimas (būk geros nuotaikos) ir tik 7 proc. – tai, ką sakai (iš pradžių pakaks ir banalaus labas). Akių kontaktas yra svarbiausias dalykas flirtuojant! Šypsokis, nuleisk akis, gundomai į jį žvilgtelėk, nusisuk ir vėl pažiūrėk. Jis užkibo? Tu – šaunuolė! Pradėk pokalbį. Vyrams kartais patinka, kad iniciatyvos imasi moterys! Pradėk nuo kelių standartinių frazių (kalbėk apie orą, paklausk, kiek valandų). Užduok paprastus klausimus, pavyzdžiui, „Kokio skonio šis vynas, kurį perkate?“, atrask bendrų dalykų, tarkim, „Aš irgi dažnai perku lietinius su špinatais!“, parodyk susidomėjimą tuo, ką jis pasakoja, dėl to jis jausis pamalonintas.

13. Mokėk žavingai atsiprašyti. Punktualumo reikia laikytis. Jei kada nors pavėluosi, turi žinoti, kaip elgtis.

0–20 minučių. Jei esi susitarusi su grupe žmonių, nereikia jokio atsiprašinėjimo. Tu juk pagaliau atėjai. Kokia čia problema?

REKLAMA

20–45 minutės. Sušvelnink jų rūškanas minas komplimentu ir atsiprašymu – pasakyk, kad dėl tavo vėlavimo yra kaltos aplinkybės, pavyzdžiui, neradai, kur pastatyti automobilį arba patekai į automobilių spūstį.

45–60 minučių. Nepasakok jokių detalių, o suvaidink dramos karalienę, miglotai užsimindama apie sunkius išgyvenimus, pvz.: „Jūs net negalite įsivaizduoti, kokia man buvo ši diena! Gerai, kad aš nors iki šiol viską suspėjau. Taigi, ką praleidau?“

14. Savo geismų objektą apvyniok apie pirštą. Visiškai patikimo metodo, kaip įgyti vyro palankumą, deja, nėra, bet mes žinome keletą rafinuotų triukų, kaip pavergti jo širdį. Nebandyk vaidinti idealios moters. Vyrams patinka moterys, turinčios modelio figūrą, humoro jausmą ir išmanančios lovos subtilybes, bet jie nori viena: moters, kuri yra pati savimi. Jei meilės žaibas jam trenkia, vadinasi, trenkia – ir visiškai nesvarbu, ar tavo šiandien blogos šukuosenos diena, ar tu vilki keistus apatinius drabužėlius. Išsaugok savarankiškumą. Puiku, jei domiesi jo hobiu. Bet būk sąžininga sau ir nusibrėžk ribas. Kad jį įkvėptum ir palaikytum, neprivalai kiekvieną sekmadienio popietę esant gražiam orui su juo praleisti kėglinėje. Visada išlik šiek tiek paslaptinga. Visą laiką būti šalia, kai jis turi laiko? Geriau, nereikia. Parodyk jam, kad tu turi savo gyvenimą, kuriame yra dalykų, kurie jo neliečia arba, kuriuos tu mielai nori daryti viena, ir jis bus tau labai nuolankus.

REKLAMA

15. Turėk tinkamą dainą kiekvienai situacijai. Seksas bus dar karštesnis, bloga nuotaika greičiau praeis, prisipažinti meilę pavyks lengviau – puiki daina bet kuriai nuotaikai suteiks tinkamą atspalvį.

Man tavęs trūksta. Stevie Wonderio daina „I Just Called To Say I Love You“ . Spontaniškas vakarėlis namuose. „ABBA“ „Dancing Queen“. Pašėlęs seksas. Robbie Williamso „Rudebox“. Mergvakaris. Roy Orbisono „Pretty Woman“. Jūs išsiskyrėte. „Destiny’s Child“ „ Independent Woman“. Jis ką tik paskambino. Louiso Armstrongo „What a Wonderful World“. Gundanti. Marvion Gaye „Let’s Get It On“. Pašokime! Michaelio Jacksono „Billie Jean“. Visi vyrai – kiaulės! Arethos Franklin „Respect!” Melancholijos priepuolis, meilės kančios. Glorios Gaynor „I will survive“.

16. Išsiaiškink, ar ji meluoja. Mums, moterims, būdingas šeštasis pojūtis. Jei tavo spėlionės dėl to vyruko pasitvirtins, geriau jo atsikratyk. ? Išsiaiškink, ar jis neapgaudinėjo savo buvusių draugių. Jo ankstesnės istorijos labai iškalbingos? Tada jis – nepataisomas moterų medžiotojas ir turbūt jau nebepasikeis. Net ir būdamas su tavimi. ? Jis kuria kvailas istorijas, kurios dažniausiai nėra įtikinamos. Jis tau pasakoja daugiau, nei tu norėtum išgirsti? Būk, atsargi! Tikri melagiai nori pasirodyti nekaltais ir todėl apie viską kalba labai išsamiai. ? Siunčia išdavikiškus signalus: pradeda prakaituoti, netaisyklingai kvėpuoti, kalba lėčiau ar greitai supyksta, jei tu jam papriekaištauji, kad jis meluoja? Tau tai turėtų reikšti pavojaus signalą. Labai tipiška: jis dažnai netiki kitais? Vadinasi, turi būti budri. Nes tas, kuris dažnai mano, kad kiti sako netiesą, pats dažniausiai yra patyręs melagis. ? P.S. Net, jei jis buvo tau neištikimas ir nusipelnė tikros bausmės, niekada nenutrauk santykių SMS žinute! Šis variantas tinka tik bręstantiems paaugliams.

REKLAMA

17. Reguliariai sportuok. Pavargai, viršvalandžiai darbe ar neplanuotas susitikimas su drauge, kuri dėl savo didelių meilės kančių atsiuntė SOS pagalbos šauksmą... Būkime sąžiningos: mums niekada nebuvo sunku prigalvoti įvairių išsisukinėjimų, kad tik praleistume treniruotę. Pažadame: jei laikysiesi šių rafinuotų patarimų, tikrai sporto klube pasirodysi tris kartus per savaitę!

? Visiems pasakok, kad užsirašei į jogos kursus ar aerobikos treniruotes. Tai tave skatins išlikti tvirtai. ? Įsigyk naują sportinį kostiumą. Galime lažintis, kad madingai apsirengusi daug mieliau eisi į treniruotę. ? Užsibrėžk realų tikslą (pvz., puiki figūra iki vasaros atostogų) ir motyvuok save (pvz., nusipirk naują vienu dydžiu mažesnę suknelę). ? Išsirink vyrą (trenerį ar barmeną) kaip laikiną geismų objektą. Jei sporto klube yra žmogus, su kuriuo tu nori flirtuoti, treniruokis dažniau ir intensyviau, kad jam padarytum įspūdį.

18. Tinkamai kovok su pagiriomis. Savaitgalį buvo nepakartojamas vakarėlis, todėl jautiesi nekaip? Tegul vyrai sunkiai sirgdami praleidžia visą dieną lovoje, o tu juk žinai, kokios priemonės tau grąžins jėgas ir padės atgauti formą. Štai kas pabudus padeda geriausiai. • Pomidorų sultys, aspirinas ir ilgos maudynės po šiltu dušu. • Jogos pratimai arba seksas – abu dalykai skatina išsiskirti laimės hormonus. • Šventai sau pasižadėk, kad daugiau niekada nebegersi alkoholio. • Silkės su keptomis bulvėmis. • Partnerio užuojautos žodžiai. • Kitą dieną po vakarėlio vaikščiok su labai dideliais saulės akiniais (teikia patrauklumo ir žvaigždės žavesio), naudok maskuojantį pieštuką, kramtyk daug kramtomos gumos ir gerk daug mineralinio vandens.

REKLAMA

19. Pasidaryk šukuoseną, tarsi būtum ką tik iš kirpyklos. Žvaigždžių kirpėjas Sam Knightas knygoje „Kaip avint aukštakulnius be nelaimingų atsitikimų pakeisti lemputę“ pateikia savo slaptus patarimus, kaip greitai sutvarkyti plaukus. Plaukus susuk dideliais suktukais, papurkšk laku, vėl išleisk ir perbrauk apvaliu šepečiu. Atrodysi, kaip ką tik būtum išėjusi iš grožio salono! Prastai krintančius kirpčiukus galima vėl atgaivinti sausu šampūnu. Įtrink šampūną į plaukus, trumpai pašukuok, ir viskas!

Geriausia daryti šukuoseną, kai plaukai 85 proc. sausi. Puiki priemonė – minkštas apvalus šepetys. Jei šiandien blogos šukuosenos diena, užsidėk gražią kepuraitę ir šypsokis savo nuostabia šypsena.

20. Mesk netinkamą meilužį. Kaip po vienos nakties nuotykio atsikratyti silpno meilužio, to, kuris mylisi su kojinėmis, to, kuris gnaibo krūtinę, draskosi barzda ir nekenčia prezervatyvų?

Jo namuose Užspausk ranka burną, bėk į tualetą ir ten garsiai imituok springimo garsus. Miegamajame nutaisyk kenčiančią veido išraišką, laikykis už pilvo ir paprašyk iškviesti taksi.

?Jo vonioje įsidurk sau į akį ir išėjus ašarodama pasakok apie savo trejų metų dukrelę, kuri jau nuo vakar vakaro pas kaimynę laukia, kol ją pasiimsi. Tada lėk kuo greičiau į taksi! Lažinamės, to vyruko daugiau niekada nebepamatysi.

REKLAMA

Tavo namuose Skubiai iššok iš lovos ir pradėk tvarkyti butą. Jam paklausus, atsakyk, kad po 15 minučių atvyksta tavo tėvai, kad jis mielai gali pasilikti, jei nori praleisti popietę etnografijos muziejuje.

?Lovoje jam duok nurodymus, kokius nemalonius remonto ar taisymo darbus jis turi skubiai atlikti tavo bute, pvz. prie sienos prisukti lentyną ir t.t.

21. Mokėk palaikyti lengvą pokalbį. Darbe, vakarėliuose, kavinėje – taip galima greitai susipažinti su naujais žmonėmis (vyrais!) ir gauti daug svarbios informacijos (pvz., apie geriausią miesto klubą). Tapk lengvo plepėjimo karaliene.

? Temų pasirinkimas. Viskas, kas susiję su momentine situacija, pvz., eilė prie bandelių, dienraščio antraštė, televizijos laidos, kino filmai, drabužiai (kartu sakyk ir komplimentą, pvz. : „Graži skrybėlė. Kur galima tokią nusipirkti?”. Nuolatinė pokalbių tema: oras. ? Nekalbėk jokių monologų, venk kontraversiškų temų. Taip pat tabu viskas, kas pernelyg asmeniška (pvz., ligos). ? Jei nieko kita nesugalvoji, išsamiai klausinėk savo pašnekovo, užduok jam atvirus klausimus, pavyzdžiui, „Kokia jūsų profesija?“ Daugelis žmonių mielai pasakoja apie save. ? Juokinga! Jei savo pašnekovo daugiau niekada nebepamatysi, pasakodama pagražink savo gyvenimą ir truputį pasigirk. Pasinaudok galimybe išbandyti kalbėjimo meną ir kartu pasilinksminti!

22. Jauskis laiminga ir būdama viena. Išsikirpk ir pasikabink virš lovos: šiuos dalykus gali daryti tik būdama viena. Na, bent jau tada jie teikia didžiausią malonumą! + Visą dieną vaikščiok po parduotuves. + Pasikviesk drauges ir surenk sveikatingumo savaitgalį. + Visas miegamojo sienas išklijuok apmušalais su gėlytėmis. + Pagausink savo pliušinių žaisliukų kolekciją. + Sysiok neuždariusi vonios kambario durų. + Kalbėk su augalais. + Visą naktį žiūrėk „Sekso ir miesto“ vaizdajuostę. + Nusipirk tris poras batų iš karto. + Skaityk senus meilės laiškus. + Be sąžinės skausmo užsisakyk trigubą mėsainį su sūriu. + Švęsk iki ryto, o paskui laiptinėje aistringai bučiuokis su žaviu barmenu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų