REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyrų erogeninės zonos gali atsirasti ten, kur jų visiškai nesitiki moteris. Pavyzdžiui, itin jausminga kūno dalis yra delnai ir riešas, rašo suaugusiesiems.lt

REKLAMA
REKLAMA

Ant delnų yra daug nervinių galūnių, 80 proc. receptorių yra susiję su mažojo dubens organais. Tačiau ši grandinėlė „įsijungia“ tik kraujyje atsiradus hormonų, kurių išsiskiria vyrui lytiškai susijaudinus. Vyras, kurio delnas švelniai glostomas pirštų galiukais, jaučia stiprų malonumą.

REKLAMA

Moterims reiktų žinoti, kad ypač jautrios vietos yra išsidėsčiusios ir ant vyro riešo. Odą čia reikia švelniai glostinėti, vos liečiant pirštais.

Vyras supranta tokias glamones kaip švelnumo ir meilės apraišką. Po 2–3 minučių vos juntamų ir vis aštrėjančių prisilietimų, moteris gali sustiprinti glostymus, pastoviai judant link pulso. Šioje vietoje vyro oda yra labai jautri ir švelni. Ypač tinka sukamieji judesiai pirštais – iš pradžių į vieną, paskui į kitą pusę. Net ir brutalus šiurkštus vyras taps švelnesnis, įtaigesnis.

REKLAMA
REKLAMA

Bet kokiam vyrui patiks, jei partnerė šiek tiek įkąs kiekvieną jo pirštą dantimis. Iš pradžių reikia pirštą lyžtelėti liežuviu ir šiek tiek pačiulpti.

Net silpni įkandimai į pirštų pagalvėles, ant kurių išsidėstę pirštų antspaudai, stipriai stimuliuoja erekciją.

Pirštų judėjimo trajektorija vyrišku delnu gali būti įvairi: sukamieji judesiai nuo centro į kraštus, nuo centro link delno linijos. Galima apvesti visą delno kontūrą pagal jo perimetrą, įjungiant ir pirštus.

Pačios jausmingiausios vyrų vietos šitaip glamonėjant – tarpupirščiai. Ir ši stimuliacija veikia ilgą laiką: moteris jau gali neliesti delno, o receptoriai ir toliau siunčia malonumo signalus į smegenis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų