REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šokti ir dainuoti vienu metu – bene sudėtingiausia užduotis, su kuria tenka susidurti net didžiausiems scenos grandams. Tačiau LNK “Žvaigždžių duetai” nebūtų “Žvaigždžių duetai”, jei kiekvieną savaitę čia neprapliuptų iššūkių lietus. Šio šeštadienio vakaro tema – šokiai. Visos devynios projekto poros kasdien varstė repeticijų salės duris, bandydamos suderinti daugiau ar mažiau sudėtingus žingsnelius ir dainavimą, kad tik šį, lemtingą išlikimo vakarą neatsidurtų paskutinėje balų lentelės vietoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dar projekto naujokais vadinama pora, politiko Stanislovo Buškevičiaus dukra Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas, praėjusį šeštadienį komisijos pakrikštyti “šaltu dušu”, šią savaitę lūkesčius pateisino su kaupu. “Jeigu visi būtų tokie numeriai, aš tikrai nesakyčiau, kad čia veltui gaištu laiką,” – kalbėjo “geležine projekto ledi” praminta Laima Lapkauskaitė, praėjusią savaitę kaip reikiant sukritikavusi šią, naują, jauną, bet labai ambicingą porą.

REKLAMA

Nuotaikingiausia projekto pora praminti Inga Norkutė ir Karolis Akulavičius, šį vakarą taip pat nestokojo geros nuotaikos. Tiesa, kritikos iš komisijos – taip pat. “Chebryte, reikia padirbėti su vokalu”, “Užteks to lietuviško hiphopo” – tokie komentarai skriejo iš komisijos flango. Pora pažadėjo, kad kitą savaitę visas jėgas skirs vokalo tobulinimui.

Visos poros neslėpė besibaiminančios dėl konkurentų, Tado Rimgailos ir Monikos Linkytės pasirodymo. Juk Tadas – profesionalus šokėjas, o šio vakaro tema – būtent šokiai. Tačiau šiai porai tokia užduotis, pasirodo, nebuvo tokia lengva, kokia gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Pasirinkę sudėtingą Andre Bočeli dainą “Quizas”, pora scenoje pademonstravo rumbos judesius, nelengvai įveikiamus net ir patyrusiems šokėjams. “Vienas neturi vokalinio suderinamumo su judesiu, o kitas neturi judesio suderinamumo su vokalu. Tačiau, kaip bebūtų, tai, ką aš mačiau, man patiko,” – poros pasirodymą komentavo Marūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Bene didžiausias šokių vakaro netikėtumas – projekto lyderių titulą pelniusio šeimyninio dueto įvertinimas, skriejęs iš komisijos nario Aurelijaus Liškausko. “Tai, ką parodėte čia, jūs darote visą gyvenimą, tai kam tada čia eiti? Jūs puikiai dainuojate, bet šis pasirodymas visiškai neatsako į temą. Kur šokis? Šeši”, - griežtai poros pasirodymą komentavo garsus choreografas Aurelijus Liškauskas. Agneta netruko atsikirsti: “Aš čia pirmiausia atėjau dainuoti”. Taip, dainavimas šiame projekte svarbiausias. “Žvaigždžių duetai” reikalauja ir šokio, ir vaidybos ir, taip, žinoma, vokalinių įgūdžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kalbant apie vaidybos įgūdžius, jų tikrai netrūksta projekto naujoku vis dar vadinamam aktoriui Aisčiui Mickevičiui. Jiedu su “Naujųjų pupyčių” nare Neringa Šiaudikyte šįvakar “Žvaigždžių duetų” scenoje surengė tikrą humoristinį mini spektaklį. Jauna gražuolė ir ją įsimylėjęs pagyvenęs kaimynas – tokiais personažais šokių vakarą tapo Aistis ir Neringa. “Aš manau, kad Aisčio atsiradimams šiame projekte, tai – atradimas duetams,” – gerų žodžių negailėjo griežtoji komisijos narė Laima Lapkauskaitė.

REKLAMA

Pirmą kartą projekte lyriški ir romaniški pasirodė projekto anarchistai Elena ir Onsa. Nors šokio judesių komisija pasigedo, tačiau pagaliau pora sulaukė komplimentų dėl tarpusavio santykio ir išpildymo. “Didžiausia Elenos problema – jos pasimetimas ir nesugebėjimas susikaupti. Tačiau šįvakar man viskas patiko: ir mintis, ir išpildymas. Aš tikrai jumis patikėjau,” – savo susižavėjimo neslėpė Merūnas. Tačiau komisijos simpatijos šįvakar nepadėjo. Pritrūko žiūrovų simpatijų. Jaunatviškiausiai projekto porai šis vakaras buvo lemtingas: jai teko atsisveikinti su “Žvaigždžių duetų” scena. Tačiau galbūt kitą šeštadienį jiems bus suteiktas šansas sugrįžti ir tęsti kovą? Galbūt. Tačiau tai paaiškės jau kitą savaitę šou, kuriame netikėtumai niekada nesibaigia.

REKLAMA

Galutinė komisijos ir žiūrovų balų lentelė:

1. Jonas Jonušas ir „Pop ladies“ 2. Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas 3. Tadas Rimgaila ir Monika Linkytė 4. Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė 5. Inga Norkutė ir Karolis Akulavičius 6. Sandra ir Saulenė Chlevickaitės 7. Aistis Mickevičius ir Neringa Šiaudikytė 8. Agneta Gabalytė ir Rosita Čivilytė 9. Elena Jurgaitytė ir Onsa  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų