REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nesu pati ištikimiausia grožio salonų lankytoja, tačiau kartais ir aš bandau išsikviesti šventę į savo kiemą. Pastaruoju metu mūsų meilės lizdelis prašyte prašosi ugnies ir šįkart tam pasirinkau Braziliją prisiminusi ne visai metaforiškus teiginius apie besąlygišką kontaktą, bei aštresnius pojūčius. Jau kurį laiką taikstausi su abejotinais pasiteisinimais ir šį savaitgalį ketinu, kaip išalkusi liūtė, Mylimą versti ant menčių neklausinėdama. Visi turime poreikių, o jeigu reikia, tai reikia pirma išnaudoti, ką turi. Planu B aš jau soti ir pasiilgau to, kas tikra.

REKLAMA
REKLAMA

Atvykau į saloną anksčiau, nei sutarta. Jaučiausi kiek nejaukiai, bet laukdama raminau save prisiminusi malonų kosmetologės balsą registruojantis telefonu. Netrukus tas pats balsas pašaukė mane vardu. Užėjau į nedidelį, jaukų, švara dvelkiantį kabinetą paskui itin simpatišką darbuotoją. Aš nuraudau kaip pirmokė vos pažvelgusi į jos šiltas, rudas, anglies juodumo blakstienomis įrėmintas akis. Buvo taip keista ir taip gera... Mergina nesutriko ir buvo labai maloni. Buvau ir nervinga, ir susijaudinusi vienu metu. Ji maloniai prisistatė, liepė man nusirengti, įsitaisyti ant gulto ir pažadėjo greitai grįžti. Nusekiau akimis jos moterišką siluetą ir giliai įkvėpusi oro bandžiau atvėsinti smegenis.

REKLAMA

Kai ji grįžo, aš jau gulėjau, pusiau nuoga, ant depiliavimo gulto. Tikriausiai, pastebėjusi mano nervingą veido išraišką ji šiltai šyptelėjo ir ėmėsi savo darbo. Kuo ramiausiai pudra padengė mano bikini zoną. Jos netyčiniai prisilietimai buvo itin švelnūs ir šilti. Ji pradėjo mandagiai mane kalbinti, kad atitrauktų nuo skausmo, bet sekėsi sunkiai ir ramino mane nebent jos šilkiniai prisilietimai prie mano jautriosios vietelės kontrastuodami su patiriamu skausmu. Aišku, spėjau pasiguosti, kad badauju sekso klausimu - gal kaip tik dėl jos tiesiog nebegalėjau galvoti apie ką kitą.

REKLAMA
REKLAMA

Nemalonūs dilgtelėjimai ilgainiui irgi pasidarė ne tokie nepakenčiami ir tapo keistai maloniais. Procedūrą ji atliko profesionaliai ir gana greitai. Liko dar keletas plaukelių, kuriuos ji ketino pašalinti pincetu. Po tokio perspėjimo pajutau, kaip ji savo švelniais pirštų galiukais šiek tiek praskėtė mano lytines lūpas ir palinko arčiau. Pojūčiai buvo taip įaudrinti, kad oda jaučiau net jos šiltą kvėpavimą ir negalėjau patikėti, kad nuo to kaistu iš vidaus. Darėsi įdomu, ar ji jaučia, jog jaudinuosi. Užmerkiau akis ir stengiausi atsipalaiduoti, nors jos prisilietimai ir toliau jaudinančiai vilnijo mano kūnu, bei lengvai šiurpino odą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai ji baigė šalinti plaukelius, nuvalė odą drėgna servetėle ir lyg netyčia pirštų galiukais perbraukė per mano styrantį klitorį. Iš netikėtumo net nesugebėjau suvaldyti aimanos ir begėdiškai, kažkur giliai, vyliausi, kad ji tai pakartos. Ji pažvelgė man į akis ir liepė apsiversti ant pilvo, kad galėtų tęsti depiliaciją. Džiaugiausi, jausdama, kaip rausta iš susijaudinimo mano skruostai, kad ji nematys mano veido. Tuo pačiu dalykiškai maloniu balsu ji paprašė manęs šiek tiek labiau praskėsti kojas ir ,rodos, perbėgo jos žodžiai man per kūną. Vėl jaučiau stiprėjantį tvinksėjimą klitoryje ir oro vėsą savo drėkstančiomis lūpytėmis. Ji tiesiog darė savo darbą, o aš virptelėdavau beveik nuo kiekvieno prisilietimo. Tikėjausi, jog kaštas vaškas turėjo būti neprasta priedanga mano jausmingoms reakcijoms.

REKLAMA

Tačiau, profesionalo neapgausi ir supratusi, kad ne tik iš skausmo aikčioju, ji irgi ėmė tuo mėgautis. Jaučiau, kaip ji lėtai pirštu braukia per mano lytines lūpas. Neabejojau, kad buvau tiek sudrėkusi, jog neįmanoma to nepastebėti. Lyg pričiupta, nusikaltimo vietoje su įkalčiais, degiau viduje spėliodama, ar tai ją irgi užvedė. Jos pirštai grįžo atgal tuo pačiu drėgnu takeliu ir nejučiom kilstelėjau klubus pasitikdama jos prisilietimą. Suveikė – ji pakartojo tą patį dar kartelį ir liepė man apsiversti. Nedvejojau nė akimirkos.

REKLAMA

Ji pažvelgė į mano aistros nuspalvintas akis ir gundančiai šypsodamasi liepė dar šiek tiek praskėsti kojas. Nenutraukdama akių kontakto ji vėl žaidė pirštais vis stabtelėdama ties mano jautriuoju perliuku, kol galiausiai jos šypsena dingo piečiau, tarp mano praskėstų šlaunų. Pajutusi jos minkštą liežuvį ant savo klitorio ko ne atšokau, bet greit nuostabą pakeitė malonumas. „Ššš...“ – nutildė ji mano nenuslepiamą pasitenkinimą ir vėl šilto oro gūsis nubėgo mano odos paviršiumi smelkdamasis gilyn. Giliau brovėsi ir jos miklus liežuvis tyrinėdamas mano drėgną šulinėlį. Pamažėle ji ėmė judėti pirmyn-atgal įsikverbdama kiek įmanoma giliau. Aš spurdėjau ir malonumas manyje augo. Ji puikiai mane jautė ir visai šalia viršūnės pakeitė liežuvį pirštais, energingai stimuliuodama mane stipriai ir giliai. Prikandau lūpą, kad neaimanuočiau garsiai. Orgazmas buvo neįtikėtinai stiprus. Įsitvėriau depiliavimo gulto, kai malonumas perskrodė kiekvieną mano kūno lopinėlį.

Ji pažvelgė man į akis, šypsodamasi nusivalė drėgną smakrą ir paprašiusi manęs nusirengti netrukus išėjo iš kabineto. Lygiai taip pat šiltai, maloniai ir dalykiškai, kaip iš pradžių. Oho... O mano širdis krūtinėje plakė lyg pašėlusi, stengiausi nusiraminti, atgauti kvapą. Tai bent... Jaudinanti patirtis... Apsirengiau virpančiais pirštais vos sugraibydama drabužius ir nuėjau susimokėti. Administratorė dar pasiteiravo, ar viskas buvo gerai, ar likau patenkinta kosmetologės darbu ir aš, žinoma, atsakiau teigiamai, lyg dar būtų maža mano beprotiškos šypsenos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų