REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Šiaulių rajono policijos komisariate vykusią atvirų durų dieną buvo pakviesti jo darbuotojų vaikai, jų draugai bei pažįstami, besidomintys policijos pareigūno profesija ir norintys savo ateitį susieti su teisėtvarka.

REKLAMA
REKLAMA

Šiaulių rajono policijos vadovas Ričardas Šiumberevičius pasidžiaugė, kad susirinko toks didelis būrys jaunuolių, kurie nori tapti policijos pareigūnais, ir išreiškė viltį, kad jie bus geriausi savo profesijos žinovai ir sukurs policijos ateitį.

REKLAMA

Policijos komisariate atliekanti praktiką Mykolo Romerio universiteto Viešojo saugumo fakulteto studentė Toma Butavičiūtė pristatė priėmimo į šį universitetą sąlygas, mokymosi programą, pasidalino informacija apie studentų laisvalaikį.

Apie policijos mokykloje įgyjamą profesiją papasakojo tik prieš mėnesį šią mokyklą baigęs ir tarnybą Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinėje pradėjęs patrulis Mantas Uznys.

REKLAMA
REKLAMA

Mokiniams paaiškinta, kad stoti į Mykolo Romerio universitetą ir Policijos mokyklą siuntimai išduodami tik nepriekaištingos reputacijos asmenims, pasitikrinusiems sveikatą ir išlaikiusiems fizinius normatyvus. Policijai labai reikalingi jauni, sveiki ir sąžiningi pareigūnai.

Įvairių Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato padalinių pareigūnai ir darbuotojai pristatė savo darbą.

Vaikai, lydimi pareigūnų, apžiūrėjo Šiaulių rajono policijos atnaujintus darbo kabinetus, mokymų ir saugaus eismo klases.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų