REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Neringa Venckienė rikiuoja kariauną paskutiniam mūšiui dėl savo teisinės neliečiamybės. Ji neatsiliepia telefonu. Nepasirodė ir jos pačios įkvėptos partijos suvažiavime, vykusiame visiškos konspiracijos sąlygomis.

REKLAMA
REKLAMA

Ir vis dėlto „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Nuoga tiesa“ žurnalistei pavyko prasmukti į tą renginį ir šį bei tą sužinoti. Laidos tiesioginės transliacijos metu jau šį antradienį 21.45 val. jūs išgirsite, kuriuos Seimo narius už uždarų durų susirinkę Garliavos aktyvistai išvadino „parazitais“, ir kodėl į neįvykusį suvažiavimą nebuvo neįleisti ne tik žurnalistai, bet ir kai kurie partijos nariai.

REKLAMA

Tiesioginėje laidoje kartu su visuomenininkais Dariumi Kuoliu ir Rolandu Boravskiu, Seimo narėmis Aurelija Stancikiene, Marija Aušrine Pavilioniene, Dalia Kuodyte, žurnalistu Juozu Ivanausku apibendrinsime šią jau kelerius metus iš ekranų ir laikraščių puslapių neišnykstančią vienos šeimos istoriją. Ko iš jos pasimokėme? Kodėl vis daugėja N.Venckienės buvusių gerbėjų, dabar liudijančių prieš ją?

„Ateinu pasakyti, kad minios nereikia painioti su tauta!“ - sako M.A. Pavilionienė. „Nuoga tiesa“ tiesiogiai jau šį antradienį, 21.45 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų