REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį ekraniečiai jėgas išmėgins su svečiais iš Klaipėdos - "Atlanto" ekipa. Aukštaičių ir žemaičių akistata Panevėžio futbolo akademijos stadione įvyks 14-ą valandą.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš rungtynes su "Atlanto" ekipa fkekranas.lt pakalbino Giedrių Tomkevičių, perėmusį komandos kapitono raištį iš traumą patyrusio Aurimo Kučio. "Ekrano" senbuvis tvirtina, kad pergalė prieš Klaipėdos ekipą svarbi ne tik dėl taškų turnyrinėje lentelėje, bet ir psichologiškai.

REKLAMA

- Giedriau, prisiminkime paskutines rungtynes Vilniuje. "Ekrano" komanda buvo neatpažįstama. Kodėl nepavyko žaisti savo žaidimo?

- Sunku pasakyti. Tą dieną viską darėme ne taip, kaip reikėjo. Ne taip judėjome, ne taip žaidėme. Viskas susidėjo į vieną vietą, o toliau - patys matėte. Nepavyko sužaisti taip, kaip planavome.

- Galbūt šis pralaimėjimas pridės daugiau sportinio pykčio kovoje su "Atlantu"?

- Manau, kad tai pridės ne pykčio, o energijos ir atsidavimo. Sportinio pykčio ir taip netrūksta. Trauktis neketiname - reikia eiti ir laimėti.

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip vertini "Ekrano" galimybes prieš "Atlantą"?

- Vertinu teigiamai. Laimėti galime prieš bet ką. Nemanau, kad Lietuvoje yra komanda, prieš kurią negalėtume iškovoti pergalės.

- Kokia šio mačo svarba komandai?

- Svarbiausi yra du dalykai. Turnyrinė lentelė ir psichologinė komandos būsena. Po lygiųjų su "Sūduva" ir pralaimėjimo "Žalgiriui" reikia reabilituotis tiek patiems, tiek taškų klausimu. Šeštadienį į aikštę išeisime su mintimis apie pergalę. Negalime leisti visiems pradėti galvoti, kad mus gali nugalėti kas nori. Reikia įrodyti, kad "Ekranas" buvo, yra ir bus "Ekranas".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ko galima tikėtis iš "Atlanto"?

- "Atlantas" turi savo charakterį. Jie vieningi, į vieną vietą surinkti kovotojai. Toks žemaitiškas charakteris. Bet mes nuolaidžiauti jiems neketiname.

- Kaip įtakos žaidimą A. Kučio netektis?

- Be abejo, tai įtakos bendram vaizdui turės. Keisis gal kažkiek žaidimas. Ar pavyks tai kompensuoti ar ne - bus matyti. Žaidimas sukdavosi aplink Aurimą, tad turėsime kažkaip šią problemą išspręsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų