REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu dar nesugalvojote, ką veikti šį savaitgalį, siūlome dešimt skirtingų renginių, iš kurių galbūt išsirinksite ką nors įdomaus sau.

Jeigu dar nesugalvojote, ką veikti šį savaitgalį, siūlome dešimt skirtingų renginių, iš kurių galbūt išsirinksite ką nors įdomaus sau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį Vilniaus „Pramogų arenoje“ klausytojų ausis džiugins tarptautinę šlovę pelniusi Prancūzijos atlikėja Patricia Kaas, kurią bus galima išvysti vieninteliame koncerte sostinėje.

REKLAMA

Kaune, „Žalgirio“ arenoje neabejingus džiazui pasitiks festivalis „Kaunas Jazz 2013“, kuris orientuojasi į pasaulio džiazo kritikų bei prestižinių džiazo festivalių pripažintus ir šiuo metu aukščiausiai vertinamus džiazo atlikėjus bei projektus. „Kaunas Jazz 2013“ klausytojai turės išskirtinę galimybę balandžio 25–29 d. išgirsti šiuo metu geriausius atlikėjus bei džiazo projektus.

Vilniaus klube „Brodvėjus“ sienas drebins „G&G Sindikatas“: nesenai puikiai praėjęs koncertas „Laikas keistis“ atskleidė naujos sindikato programos detalių, kurias galėsite išgirsti ir Brodvėjuje. Pilnas live, vizualizacijos, papildoma įranga garantuos tikrą bombą.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį Vilniuje, „Siemens arenoje“, bendras LBF ir K-1 Global japonų organizacijos pasaulinio lygio projektas – „K-1 WORLD GP 2013 IN VILNIUS“. Čia išvysime geriausius pasaulio kovotojus. Lemtingą vakarą bušido sirgalių lauks daug intriguojančių kovų, mat į ringą stos pasaulinio lygio kovos menų žvaigždės, tokios kaip Arturas Kyšenka, Ignas Barysas, Sergejus Laščenka, Jarrellis Milleris ir kiti... Iš viso sirgaliai išvys 12 dvikovų, kuriose susitiks tituluoti kovotojai iš JAV, Ukrainos, Vokietijos, Lenkijos, Rusijos, Olandijos ir kitų šalių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus Kongresų rūmuose vyks tikra šokių revoliucija – ketvirtasis tarptautinis festivalis-konkursas, kurio nekantriai laukia ir jam ruošiasi daugybė Lietuvos bei užsienio (Lenkijos, Baltarusijos, Latvijos, Estijos) šokėjų ir šokių mėgėjų. Tarptautinis šokių konkursas „Dance Revolution 2013“ – tai šiuolaikinių, gatvės, šou, caharakterinių šokių konkursas, į kurį suvažiuoja geriausių šokių kolektyvai iš visos Lietuvos ir šalių kaimynių. Visi jie kovos dėl 500 eurų Grand prix.

Akustiškai tobulame „Žalgirio“ arenos amfiteatre amžiną jaunystę spinduliuojantis aktorius, dainininkas, tekstų autorius, kompozitorius ir režisierius, visus užkrečiantis gera nuotaika ir puikiai pažįstamomis dainomis Andrius Kaniava gerbėjus džiugins savo koncertu, kurio metu susirinkusieji išgirs tiek lyriškas humoro ir ironijos gaidele persmelktas autorines dainas, tiek linksmas, daug kam vaikystę primenančias dainas iš spektaklių. Koncerte netrūks aktoriaus sąmojo, žiūrovų juoko bei plojimų. Nenuostabu, kad už atlikėjo nuoširdumą gerbėjai dėkoja atsistoję ir nenoriai išleidžia iš scenos.

REKLAMA

Menų fabrike „Loftas“ jūsų lauks „A plus D“ – tai gerai alyva sutepta mashup (muzikinių plaktainių) mašina iš JAV. Šis duetas užkuria didžiausius mashup bootelg vakarėlius visame pasaulyje ir ne vienerius metus yra išrinktas kaip geriausias DJ kolektyvas JAV Vakarinėje pakrantėje. „A plus D“ plaka neįtikėtinus muzikinius kokteilius. Pavyzdžiui, Kanye West su Bethovenu. Rezultatas – „Beethoven’s Fifth Gold Digger“. Arba „Oasis“, „AC/DC“, Knife Party ir Skrillexą. Rezultatas – „Internet Friends & Scary Monsters Back In Wonderwall“. Lietuvai jie yra paruošę dar gausybę plaktainių. Svarbiausia, kad daugumą dainų mes žinome, tik neįsivaizduojame, koks jų skonis, kai pateikiamas kokteilinis variantas. Po pasaulį iš savo numylėtųjų klubų San Franciske, Los Andžele ir Niujorke „A plus D„ keliauja bent du kartus per metus. Šįkart jie neaplenks Vilniaus.

REKLAMA

Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje vyks solinis Girmantės Vaitkutės koncertas „Meeting Adele“. Daugiau nei prieš dvejus metus pirmą kartą visuomenei pristatyta muzikinė programa sudaryta iš populiariausių žinomos atlikėjos Adele kūrinių, tokių kaip „Turning tables“, „Set fire to the rain“, „Someone like you“ ir dar daugelio kitų, aranžuotų specialiai Girmantei ir atliekamų su gyva muzikantų grupe.

Sekmadienį Mažajame teatre paslaptingasis Juozas Erlickas gerbėjus kviečia į savo koncertą. Jis kaip visada paslaptingas ir detalių apie renginį atskleisti nenori.

„Menų spaustuvėje“ vaikų ir tėvelių lauks muzikinis spektaklis – improvizacija ne tik vaikams „Senelės pasaka“. Tai spektaklis, kuriame, atgiję žinomų pasakų personažai – Žąsinas Moliūgas, trečias brolis Jonas, Našlaitėlė, žalčio žmona Eglė bei daugelis kitų, atvirai ir žaismingai pasakoja savo neįtikėčiausias istorijas bei drąsiai kviečia mažuosius kurti pasaką kartu. Pasaką, kur žąsinai gali skraidyti, o žuvys – kalbėti. Kur kiekvienas gali virsti kuo tik panorėjęs, o stebuklai užklupti, kai mažiausiai jų lauki ir tikiesi…

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų