REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltarusijoje vykstančiame Europos paprastųjų šaškių jaunimo, jaunių, jaunučių ir vaikų čempionate vykstančiose pagrindinės programos varžybose ir toliau sėkmingai žaidžia Lietuvos atletai, iš kurių net trys realiai pretenduoja į medalius.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausiai sekasi Mildai Jocaitei, kuri lieka šešiolikmečių merginų lyderių grupėje. Jau iškovojusi aukso medalį "greitųjų" šaškių varžybose M. Jocaitė merginų jaunių (iki 16 metų; 19 dalyvių) turnyre surinko 12 taškų iš 16 galimų ir pirmauja kartu su ruse Valerija Denisova.

REKLAMA

Taip pat 12 taškų iš 16 galimų turi ir šios amžiaus (iki 16 metų) grupės vaikinų (29 dalyviai) turnyro lyderių grupėje įsitaisė Domantas Norkus. Taip pat po 12 taškų surinko ir rusas Šamilis Griaznovas bei ukrainietis Feliksas Šepelis.

Kovą dėl medalių tęsia ir jaunimo (iki 19 metų - 14 dalyvių) varžybose dalyvaujantis Edgaras Petrauskas. Jis surinko 7 taškus iš 12 galimų ir užima ketvirtąją vietą.

Pirmauja šioje grupėje 9 taškus turintis ukrainietis Bogdanas Pančenkovas, tašku lenkiantis rusus Arturą Garajevą bei Nikitą Slavianovą.

REKLAMA
REKLAMA

9 taškus iš 16 galimų vaikų (iki 10 metų - 17 dalyvių) berniukų varžybose turintis Vilius Aleksandravičius prieš paskutinį turą užima septintąją vietą, o jaunučių (iki 13 metų) mergaičių varžybose dalyvaujanti Ieva Pileckaitė su 5 taškais iš 16 galimų lieka septyniolikta tarp 18 dalyvių.

Pagrindinės programos varžybos baigsis gegužės 7 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų