REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltarusijoje pasibaigusiose Europos paprastųjų šaškių jaunimo, jaunių, jaunučių ir vaikų pirmenybėse čempionų vardus šešiolikmečių turnyruose iškovojo Milda Jocaitė ir Domantas Norkus.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš savaitę jau triumfavusi "greitųjų" šaškių varžybose M. Jocaitė pagrindinėje programoje merginų jaunių (iki 16 metų; 19 dalyvių) turnyre surinko 13 taškų iš 18 galimų ir tik pagal papildomus rodiklius aplenkė antroje vietoje likusią rusę Valeriją Denisovą. Bronos medaliu tenkinosi kita Rusijos šaškininkė Ksenija Kuznecova.

REKLAMA

Sėkmingai šios amžiaus (iki 16 metų) grupės vaikinų (29 dalyviai) turnyre finišavęs bei auksą iškovojęs Domantas Norkus surinko 14 taškų iš 18 galimų ir tašku aplenkė antrą bei trečią vietas užėmusius atitinkamai rusą Šamilį Griaznovą bei ukrainietį Feliksą Šepelį.

Per žingsnį nuo medalio liko ketvirtąją vietą jaunimo (iki 19 metų - 14 dalyvių) vaikinų varžybose užėmęs Edgaras Petrauskas. Jis surinko 8 taškus iš 14 galimų ir tik tašku atsiliko nuo bronzą iškovojusio ruso Arturo Garajevo.

REKLAMA
REKLAMA

Šios amžiaus grupės čempionu tapo ukrainietis Bogdanas Pančenkovas, o sidabras atiteko rusui Nikitai Slavianovui. Abu jie surinko po 10 taškų.

11 taškų iš 18 galimų vaikų (iki 10 metų - 17 dalyvių) berniukų varžybose surinko ir penktąja vieta tenkinosi Vilius Aleksandravičius, o jaunučių (iki 13 metų) mergaičių varžybose dalyvavusi Ieva Pileckaitė su 7 taškais iš 18 galimų užėmė penkioliktąją vietą tarp 18 dalyvių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų