REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neilas Cooperis, bankrutavusios AB bankas „Snoras“ bankroto administratorius, patvirtino, kad UAB „Lietuvos rytas“, vienos iš didžiausių Lietuvos žiniasklaidos grupių, 34% akcijų pardavimo procesas sėkmingai juda į priekį. Akcijos priklauso UAB „Snoras Media“. „Jau turime ženklų susidomėjimą UAB „Snoras Media“ ir tai yra pozityvios žinios. Preliminarių pasiūlymų iš susidomėjusių šalių dar lauksime iki 2013 m. gegužės pabaigos. Toliau sunkiai dirbame, siekdami užtikrinti, kad pardavimo procesas atneštų maksimalią vertę kreditoriams“, - sako N. Cooperis

REKLAMA
REKLAMA

UAB „Snoras Media“ buvo įsteigta 2009 m. 2009 m. liepos 9 d. UAB „Snoras Media“ (ankstesnis pavadinimas – UAB „SNORO Media investicijos“) sudarė susitarimą dėl UAB „Lietuvos rytas“, vienos iš didžiausių Lietuvos žiniasklaidos grupių, 34% akcijų įsigijimo. Sandoris buvo užbaigtas 2010 m. sausio 5 d. UAB „Snoras Media“ dabar yra didžiausias UAB „Lietuvos rytas“ akcininkas.

„Lietuvos ryto“ grupė spausdina dienraštį „Lietuvos rytas“ ir savaitraštį „TV antena“. Ji taip pat valdo internetinį žinių portalą www.lrytas.lt ir televizijos kanalą „Lietuvos rytas“. „Lietuvos ryto“ grupė taip pat valdo didžiausią Lietuvoje spaustuvę, kuri spausdina populiarius Lietuvos laikraščius ir žurnalus bei teikia spausdinimo paslaugas trečiosioms šalims.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų