REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tik šiandien oficialiai pristatytas kovos su šešėliu tinklalapis beseselio.lt sukėlė tikrą ažiotažą. Akivaizdu, kad policijos pareigūnams darbo nepritrūks, nes visuomenė nutarė įrodyti, kad nėra abejinga.

REKLAMA
REKLAMA

Vos per pusdienį žmonės nurodė apie 200 vietų, kuriose nelegaliai prekiaujama alkoholiu, 340 vietų, kur galima įsigyti kontrabandinių rūkalų ir beveik 130 vietų, kur parduodami nelegalūs degalai. Šie skaičiai auga kiekvieną minutę...

REKLAMA

Įdomiausia, kad, be įvairių Lietuvos kampelių, nelegali prekyba buvo pažymėta ir tam tikrose vietose, kur, jei pasitvirtins įtarimai, šešėlinės ekonomikos atstovai parodytų visišką įžūlumą ir norą pasišaipyti iš teisėsaugos atstovų.

Net 88 žmonės patvirtino, kad alkoholiu, tabaku ar degalais nelegaliai prekiaujama Lietuvos Respublikos Seime arba itin artimoje parlamentui teritorijoje.

Galbūt dalis visuomenės narių nusprendė pajuokauti, tačiau ši įtartina vieta greičiausia turėtų būti patikrinta viena pirmųjų. Tik pagalvokite, prekiauti nelegaliai Seimo panosėje. Kur tokiu atveju įžūlumo ribos?

REKLAMA
REKLAMA

Dar vienu iš tokių nelegalios prekybos taškų buvo pažymėta Lukiškių aikštės teritorija, šalia kurios yra įsikūrę Vilniaus apygardos ir Lietuvos apeliacinis teismai.

Lyg to būtų maža, pastabūs vilniečiai pažymėjo ir „Žalgirio“ stadiono teritoriją. O šalia jos, kaip žinoma, įsikūrusi Generalinė prokuratūra (GP).

Ar tikrai pasitvirtins informacija, kad atsirado toks drąsus „prekiautojas“, kuris alkoholį, cigaretes arba degalus pardavinėja tiesiog prokuratūros panosėje?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų