REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš kelias savaites vykęs Eurolygos finalo ketvertas Londone susilaukė prieštaringų vertinimų. Daugeliui žiūrovų nepatiko britų organizavimas, tačiau jis sužavėjo lygos vadovą Jordi Bertomeu.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų įspūdžiai – labai teigiami. Manau, kad finalinis ketvertas Londone davė teigiamą postūmį ateičiai, nes galėjome Eurolygą pristatyti Didžiojoje Britanijoje, kur niekada dar nebuvome įžengę. Tikimės, kad tapome pradininkais Eurolygos prekinio ženklo Anglijoje.

REKLAMA

Dabar turime kelias savaites tam, kad sudėtume finalinio ketverto pliusus ir minusus. Taip pat turime sulaukti klubų nuomonių. Su finaliniu ketvertu, kuris yra geriausias mūsų lygos produktas, mes turime galimybę parodyti savo žaidimą ir jos negalime prarasti. Turime toliau dirbti“, – kalbėjo ispanas.

Pagal išankstinį susitarimą, Eurolygos finalinis ketvertas Londono turėtų vykti ir kitąmet, bet O2 arena gegužę bus užimta įvairiais renginiais, todėl lygos vadovai ieško naujos vietos. Tarp galimų kandidatų minimi Belgradas, Vitorija ir Kaunas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų